E-mail

info@teherbeeses.hu

mehpempo_teherbeeses_35_ev_felettA teljesen tiszta méhpempő akkor a leghatékonyabb, ha a pár mindkét tagja fogyasztja.

A méhpempő két szinten növeli meg a teherbeesés valószínűségét, egyrészt megvastagítja a méhfalat másrészt jelentősen megnöveli a spermaszámot, feljavítja azok minőségét.

A megvastagodott méhfal a megtapadást segíti, a jobb minőségű és nagyobb számú sperma, pedig a megtermékenyülést támogatja. Érdemes a pár mindként tagjának a méhpempőt elkezdeni fogyasztani akár már a babatervezés előtt fél évvel is.

A méhpempő részben pótolja a vitaminokat, ásványi anyagokat, részben jótékony hatású a belső elválasztású mirigyekre. A méhpempő méregteleníti a szervezetet, új energiát ad a női és férfi szervezetnek.

mehfalvastagitas_mehpempoHogyan végzi a méhpempő a méhfal vastagítást?

A méhpempő a szervezet hormonháztartásához szükséges biogén anyagokat is tartalmazza, így a mehpempő fogyasztása következtében, a szervezet könnyen épít hormont a segítségükkel. Olyat, amilyen éppen hiányzik. Ha klímax van, akkor ösztrogént, ha pedig meddőség, akkor azokat a hormonokat és olyan arányban, ami kell ahhoz, hogy a magzat megtapadjon.

Számos meddőségi probléma mögött a felborult hormon háztartás áll, ami a legtöbb esetben alacsony ösztrogén hormon szintet jelent. Rengeteg kísréletet folytattak már a méhpempővel és mind igazolta, hogy a méhpempő képes az ösztrogén szintjét kiegyensúlyozni. A fenti okokból adódóan, a 35 év felett babát tervező hölgyeknek, kifejezetten ajánlott a méhpempő fogyasztása.

A méhpempőt már több meddőségi központban is ajánlják a pároknak fogyasztásra.

A méhpempő feljavítja a sperma minőségét

A sperma szennyeződik a káros életmód következtében (táplálkozás, légkör, stressz stb.). A szennyezett sperma tele van szabadgyökökkel. Az Ontariói Banting Intézet Kanadában végezett a közelmultban egy kutatást, amelynek eredményeként megállapították, hogy a méhpempő kifejezetten a spermiumokat támadó káros szabadgyököket képes semlegesíteni, így végső soron segíti visszaállítani a természetes állapotot.

Tudjuk, hogy a stressz hatására a férfiaknál ugyancsak jelentős mértékben csökken mind a szexuális vágy, mind a spermaszám. Egy nyulakon végzett kísérlet során, a stressz alá helyezett hím nyulaknál, a beadott méhpempő hatására jelentősen megnövekedet az ejakuált sperma mennyisége, külsőleg is szemmel láthatóan nagyobbak lettek a heréik, és megnövekedett a tesztoszteron szintje is a nyulakban.

Több kutatási is igazolta, hogy a méhpempő fogyasztásának hatására, megnövekszik a férfiak szervezetében a tesztoszteron szint, amely jótékonyan hat a megtermékenyítő képességre.

A méhpempő hatására csökken a nő és a férfi szervezetében a stressz és helyébe kiegyensúlyozottság lép. Számos pár kirobbanó boldogságról, eufórikus örömről számolt be a méhpempő fogyasztása alatt. Ez a pozitív lelki változás ugyancsak nagy segítség lehet babatervezés előtt.

Hol kérhető további információ és hol lehet rendelni?

További információkat a méhpempőről az alábbi webcímeken szerezhetsz:

www.méhpempő.hu

www.tisztamehpempo.hu

www.tisztamehpempo.com

Ajánlott cikkek

20 Hozzászólás

 1. Csak,mert mar egy elozo cikkben kiderult,hogy vannak kivetelek es nem vagyunk egyformak: en is megprobaltam a mehpempot,gondolvan artani nem fog.. de az addig kb hajszalpontos ciklusom legalabb 4-5 nappal lecsokkent,es a peteereskor tapasztalhato nyakkepzodes is kvazi megszunt..ez igy “bezavart” nekem.. Pedig pl mezet,propoliszt rendszeresen fogyasztok,es megis.. ugyh nem ertem,mitol jott ez a reakcio..van vkinek otlete??

 2. Méhpempőről csak jót olvasva, én is rendeltem, és a mai nap kezdtem el szedni. A hozzá kapott kis műanyag kanál, 0,5 g, amit javasolnak felnőtteknek 2g, ha jól emlékszem. Én egy kis kanállal kezdem, hozzászokás, kiváncsi vagyok, lesz-e valamilyen hatása…..pozitív – , esetleg negatív. Elméletileg azt írják, hogy negatívan nem befolyásolhatja a szervezetet. De mivel tényleg nem vagyunk egyformák…..:S Sajnos választ nem tudok, ha mástól nem lehet, stressz – egyéb “hormonális” gyógyszer szedése.

 3. Ha először fogyasztod, ajánlott az elején pár napig fél adagot fogyasztani belőle, mivel a méhpempő nagyon sűrű, koncentrált, sokunknak a szervezete nehezen szokik hozzá. A méhpempő már az első fogyasztás után azonnal méregtelenítési folyamatokat indít be a szervezetben sejt szinten is és ez sokszor szokatlan érzéseket hoz. Később ha hozzászokott a szervezet már nincs gond.

 4. A méz és a propolisz összetételében teljesen más mint a méhpempő. Sokan például allergiások a mézre és a virágporra, viszont méhpempőt nyugodtan tudnak fogyasztani, mivel a méhpempő teljesen más összetételű. Előfordulhat ilyen hatás, a hosszabb ideig fogyasztott nagyobb adag méhpempőtől.

 5. Én is csak jót hallottam róla, így a tervezett terhesség előtt 3 hónappal elkezdtem szedni. A méhnyálkahártyám ugyanúgy vékony maradt és lett egy méhen kívüli terhességem. Majdnem ott maradtam…

 6. Én a méhpempő kapszulától lettem terhes:-)))Legalábbis nem tudok másra gondolni 5 év hiábavaló próbálkozás után… Most itt szuszog az ölemben a kislányom, aki épp 6 hetes. A barátnőm 6.lombikja is így lett sikeres, ennek hatására kezdtem el én is szedni.

 7. A méhpempő alapvetően az ösztrogén felét erősíti fel a ciklusnak, azaz, aki eleve progihiánnyal küzd annak tökéletesen be tud zavarni, még jobban felerősítve a tüneteket. Ez sokszor rövidebb ciklusban is megnyilvánul és nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás.
  Szerintem nem lehet azt mondani, hogy mindenkinek egyértelműen jó választás…

 8. Lehet, hogy igazad van, mert nekem pecsételés van mensi előtt, és a méhpempő ugyan meghosszabbította a ciklusomat néhány nappal, de a pecsételés tovább tartott mensi előtt. Akár nagyobb, akár kisebb adagban szedtem.

 9. Én kb. fél évig szedtem a méhpempőt és a ciklusomat meghosszabbította 24-ről 32-re, viszont az időtartamát lecsökkentette. De így is 2 hétig tartott mensim. :(
  Most már csak a barátcserje kapszulát szedem és legutóbb “csak” 8 napig tartott a mensim ami 28 napra jött meg.
  Most kíváncsi vagyok a következőre! :)
  Amúgy mikor 1 év hiábavaló próbálkozás után sikerült teherbeesnem, akkor is a barátcserje segített. Pontosabban a mastodynon cseppeket szedtem annó és 1 hónap múlva megfogant Vivike. Az ikrek előtt is 2 hónapig ezt szedtem….:)

 10. Tapasztalatból senkinek nem ajánlom a méhpempőt hormonkivizsgálás nélkül. Lehet, hogy oskan ösztrogén-hiánnyal küzdenek, de nagyon sokan progeszteronhiánnyal, illetve ösztrogéntúlsúllyal (jelei pl. barnázás, ciszták, stb.). Aki progeszteronhiány miatt nem esik teherbe vagy nem tudja megtartani a babát és erre még méhpempőt szed, kifejezetten árt magának és az ügynek. Én is így jártam, nekem elmaradt a vérzésem tőle, majd négy hónapon át nem volt peteérésem, mire nagyjából helyrejöttem.

  Tehát először ciklusdiagnosztika, azután a kezelés, mert a temrészetes gyógymódok is csak annak használnak, aki tudja, mit csinál.

 11. Semmit sem lehet eszetlenül fogyasztani, de ahogy a cikkben is leírták: “a méhpempő a szervezet hormonháztartásához szükséges biogén anyagokat is tartalmazza, így a mehpempő fogyasztása következtében, a szervezet könnyen épít hormont a segítségükkel. ” Tehát főként ösztrogén hiánynál jön jól a méhpempő.

 12. A sógornőmnek egy természetgyógyász ajánlotta a méhpempőt, többször is elvetélt már. Három hónapnyi méhpempő fogyasztás után teherbe esett, most 4 hónapja ikreket vár. Tudtommal 30-35 év felett főként ösztrogén hiánnyal küszködnek a nők és nem ösztrogén többlettel, pont ezért hatásos nagyon sok párnál a méhpempő.

 13. Nekem gondom van a cukrommal, inzulin rezisztenciám van, mézet nem ehetek. Méhpempőt azt lehet fogyasztanom vajon? Én is már 39 éves vagyok évek óta nem sikerül a baba, 2 vetélésem is volt. Szerintetek nekem is használhat ez?

 14. A méhpempő csökkenti a vércukorszintet is. Szerintem neked nem árthat. Nekem a magas prolaktin szint végett voltak rendezetlen ciklusaim, volt úgy hogy csak a második hónapban jött meg, de a méhpempő kb. két hónap alatt szinte óraműpontosságra állította a ciklusomat. Két gyönyörű gyermeken van, akik az orvosom szerint, magas prolaktin szint mellett, természetesen úton, elvileg nem is foganhattak volna meg. Kicsit után olvasva a méhpempőnek, serkenti a lutenizáló, progeszteron hormonok termelődését,illetve azok optimalizálását elősegíti, az említett hormonok szabályozzák a menstruációs ciklust, illetve hozzájárulnak a petesejt beágyazódásához, csak ajánlani tudom a méhpempőt, és csak buzdítani tudlak hogy próbáld ki bátran. Ja és nekem a tiszta méhpempő vált be, nem a kapszulázott.

 15. Csak ismételni tudom magam: ilyen nincs, hogy x. év fölött ÁLTALÁBAN ez vagy az lehet a probléma, ezt pontosan ki kell deríteni, és célzottan kezelni. Egy szóval sem mondom, hogy könnyű küzdelem, mert sok orvos olyan nehezen írja ki a ciklusdiagnosztikát, mintha a fogát húznák, inkább megvárják, amíg ráírhatják a leletre, hogy habituális vetélő lett valaki:(:(:(:

  Ennek ellenére semmilyen természetes szert, ami a hormonháztartásra hat, nem szabad úgy elkezdnei szedni, hogy azt sem tudjuk, nálunk miből van sok vagy kevés. Én 33 éves vagyok, mégis nagyon komoly progeszteronhiánnyal küzdöttem, vetélésem is volt emiatt, és most is Utrogestant kapok és progeszteron krémet is kenek. Az ösztrogénszintem önmagában tankönyvi.

 16. ez tényleg butaság, hogy x év fölött ösztrogénhiányosak a nők! nézzétek meg, hogy mennyi fitoösztrogént fogyasztunk! Nem szabad ilyen általánosítás után elkezdeni ész nélkül… A tapasztalat azt mutatja, hogy a nők inkább progihiányosak, azaz ösztrogéndominanciásak, hiszen pl. a rövidebb ciklusok barnázással is inkább ezt támasztják alá, nem az ellenkezőjét. Csak az ismeretségi körömben 10-ből 8 nőnél ez van! Ha ők szednék, tuti csak rosszat tennének! Először kivizsgálás, ciklusmonitorozás, és aztán jöhetnek az alternatív megoldások.

 17. rdeklődni szeretnék a mézzel kevert méhpempő hatásáról. Párommal gyermeket szeretnénk. Sajnos az én hormonháztartásom katasztrófa, a nőgyógyász lombikprogramot javasol, mindenképpen elkezdem szedni a 100%-os méhpempőt, sok jót hallotam róla. Szeretném ha párom is szedné, mert azt is hallatom hogy úgy hatásosabb. Párom egészséges, nemzési problémái nincsenek szerencsére.

  A kérdésem lenne, hogy neki elég megvenni a mézzel kevert méhpempőt? elég hatásos az is számára? Vagy kevesebb benne a hatóanyag? Vagy inkább akkor vegyünk neki tablettát?
  Illetve tényleg elkezdhetem bármikor szedni? ne várjam meg a ciklus elejét?
  Köszönöm a választ, Tisztelettel, Edina

 18. Az lenne a kérdésem hogy a terhesség első három hónapjában szünet nélkül lehet szedni?,mert azt olvastam hogy 5 hónapon keresztül kellene szedni a spontán vetélés miatt,ha legalább csak 3 hónapig szedem megállás nélül az nem baj?és a könnyebb szülésért a szülés előtt egy hónappal szedjem újra?köszönöm válaszát

Hozzászólások küldése lezárva

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ...

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás