E-mail

info@teherbeeses.hu

Kérdeztétek lehetséges-e teherbeesni a menstruációs vérzés után közvetlen?

Elvileg amiket olvasunk, hogy a vérzés előtt 14. nappal van peteérés és ekkor a legnagypbb az esélye a fogamzásnak, eszerint csak az a pár nap áll rndelkezésre.

Viszont gyakorlatilag ettől lehetnek eltérő esetek. Hiszen már a menstruáció ideje alatt elkezdhet érni a következő ciklus tüsző-je vagy tüsző-i. És mivel a spermiumok akár 78 óráig is életképesek lehetnek, így már megérthetjük, hogy előfordulhat a ciklus eleje és közepe közti időben  is a fogamzás. Mert tegyük fel együtt vagyunk a mensi után egy nappal, ez kb a 6. nap (attól függ kinekhány napos a menszesze), a spermiumok bekerülnek a méhen át a petevezetékbe, 3 napig ott várakoznak. Közben a már érő tüsző ha pont a mensi után 3. vagy 4. napon reped meg , kiszabadul a pete és összetalálkozik a spermiumokkal. Hoppá! Szóval mensi után egy nappal voltál együtt a pároddal és ebben az esetben a cilus 9. napján megrepedt tüsző lehetőséget ad a sikeres fogamzásra.

Persze a legnagyobb esélye a fogamzásnak azon a bizonyos vérzés előtti 14 nap környékén van. De ettől eltérő időpontban is megeshet, hogy létrejön a terhesség.

A babatervezés első lépése lehet a szervezet ideális állapotba hozása, amely alkalmas az új élet befogadására. Ezt nyújtja a C9 program.  További infók itt:http://teherbeeses.hu/segitseg-teherbeesesez/termeszetes-segitseg-teherbeeseshez/

Ajánlott cikkek

60 Hozzászólás

 1. Voltam már én is ilyen érdekes helyzetben, a doki azt mondta, hogy olyankor estem teherbe, amikor legkevésbé valószínű. Most meg… fél éve várjuk a “csodát”.

 2. Énnekem mensesem utolsó (azaz a 8. napon) volt a nemi aktusom. !7 éves nő vagyok, és azt szeretném tudni, hogy teherbe eshettem-e? Köszönöm előre is a válaszát!

 3. en most voltam beteg de most nagyon szarul erzem magam ugye nem lehetek terhes ha beteg lettem

 4. Én mestruációm után keztük el a nemi életet és nem védekezünk most 5-én kellett volna megjönnie de még nem jött meg.Mennyi eséje lehet h terhes vagyok?

 5. Elvileg nem. de ha nem múlnak a panaszok, menj el egy orvoshoz, vagy csinálj egy HCG tesztet.

 6. Ez sok mindentől függ. Hány napos a ciklusod, vagy mikor szokott peteérésed lenni….

 7. Sziasztok! Én egy 17 éves lány vagyok és nagyon szeretnék teherbe esni csak az a baj, hogy nem tudom mikor van a peteérésem ez a 4. napja h menstruálok. Léci segítsetek nekem hogy hogyan számoljam ki hogy mikor is van a pete érésem mert én ehez nem értek! Köszi mindenkinek előre is!!

 8. Szia! Picit korainak találom hogy 17 évesen anya legyél. De egyébként nőgyógyásztól kérjél segítséget.
  Hogy mikor van peteérésed, attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid, és a mensi első napjától visszaszámolva 14 napot, akkor van peteérésed.

 9. Szia! 8-án este jött meg a menzeszem, majd 14-én este és 15-én reggel voltunk együtt a barátommal. Megszakításos módszerrel védekeztünk. 17-én csak egyetlen alkalommal (pedig többször ellenőriztem a méhnyákot) kissé nyúlós volt. Ma (21-én) szinte teljesen száraz a hüvelyem, benyúlva azonban kis mennyiségű sűrű fehér váladékot találtam. A melleim fájnak, a bal oldali látványosan megduzzadt. Szerinted a leírtak teherbeesésre utalnak? Legkorábban mikor (12. vagy 14. napon) végezhetek terhességi tesztet? Előre is köszönöm a válaszod!

 10. Adatok nélkül elég nehéz válaszolni erre a kérdésre, de még azok tudátaban sem lehet biztosat mondani. A nem várt mensi napján tesztelj leghamarabb.

 11. Azt szeretném teherbe lehet esni menstruáció után egy nappal ha gumi óvszerrel védekeztünk és kifolyt? De aznap már elkezdtem szedni a gyógyszeremet is! Csak a gyógyszerszedés 2. napján újból megjött egy kicsit?

 12. Azt szeretném kérdezni hogy a menstrúációim még nem pontosak októberben 1jén jött meg és 25ig tartott majd az utána lévő 29 napos volt majd az ezutáni 35 és az utolsó olyan volt hogy először nagyon erős vérzés volt majd másnap esétre elmúlt és reggelre visszajött eközben voltam együtt a barátommal mialatt este nem volt meg .1-jén elmúlt és akkor este is együtt voltam a párommal először védekeztünk gumival majd másodszorra már nem nekem nem volt orgazmusom és ő nem élvezett belém elég rendesen felfáztam és antibiotikumot kaptam és 5-én volt pár csepp tényleg pár csepp barnás foltom.Mennyi az esélye hogy terhes vagyok??Előre is köszönöm válaszát!

 13. Sziasztok, nekem március 20-23 között volt a menstruációm. Március 31-én (ápr. 1-be átnyúlóan) voltam együtt a párommal és történt 1 kis “baleset”. Mennyi az esélye h terhes vagyok? Egyáltalán lejetek-e terhes 8 nappal a havim után?

 14. Barátnőmnek múlt hét szombaton este jött meg a menstruációja. Majd ezt követően (ha jól írom a ciklus 5. napján), csütörtökön este voltunk együtt, és a végén vettük észre, hogy kiszakadt a gumi :(. Gondolom hülye kérdés, de mennyi esélye van annak, hogy teherbe esett? Az együttlét napjának reggelén még gyenge vérzés volt. Kb. 30 napos ciklusai vannak. Köszönöm válaszát előre is…

 15. Lehetséges, de biztosat csak a következő menses-nél lehet mondani.

 16. Van esélye, nem túl sok, de lehetséges. Biztosat a következő menstruáció fog mutatni.

 17. Szia Renáta!

  Érdeklődnék, hogy mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok, ha május 20.-án volt az első napja a legutóbbi menstruációmnak, előtte 2-3 nappal voltunk együtt a párommal. Menstruáció utáni napon (7 napos menstruáció) voltunk még együtt.
  Kedd óta émelygek, alhasi fájdalmaim vannak, a bal petefészkem feszül és nyomást érzek ott, a melleim is fájnak a hónalj felőli oldalakon.
  Szerinted, mennyi az esély…?
  Köszönöm a válaszod!

 18. Ha megvolt a mensi rendesen, elég minimális az esélye. De a mensi előtti napokban egyébként is nagyon kicsi az esélye. A mensi utáni együttlétnek pedig még nem lehet eredménye amit érzel.

 19. Nekem olyan problémám van hogy 2 hétig volt meg és utána a barátom elment belém.. most 10 napja késik.. viszont mostanában össze vissza volt meg.. mármint az utolsó kettő között csak 2 hét telt el.. lehetek terhes? a melleim kicsit megduzzadtak de nem fájnak,feszülnek csak minimálisan.. tegnap szinte egész nap hányingerem volt..

 20. Szia!
  Segítségedet szeretném kérni,hogy terhes lehetek-e?Nem szeretnénk babát,de nem védekeztünk.Bennem volt egy párszor,de nem élvezett belém.Nem érzett előnedvet,de én bepánikoltam. A menstruációm 8-9 napja ért végett.Köszönöm válaszod.

 21. Szeretném megtudni, hogy mennyi az eselyé, hogy terhes vagyok, ha a menstruáciom október 22.én ért véget (6 napig tart) és a barátommal most szombaton azaz 26.án voltunk együtt????

 22. Kedves Maja!
  Ehhez tudni kellene milyen hosszú a menstruációs ciklusod, vagyis hány nap telik el a mensi első napja és a következő mensi első napja között?

 23. Kedves Renáta!

  Lehet hogy szokatlan ,hogy férfi kérdez és a kérdés sem általános.
  Én fehér eurupai a feleségem sout afrikai nem fekete sötét barna a böre szine.
  Mi az általánosság a születendö gyermekük börszine milyen lesz.
  Nem zavar milyen lesz mert tudom hogy szeretni fogom nagyon csak korai kiváncsiság.
  várom válaszod Thanks

 24. szia!en ezelot egy hettel fejeztem be a menszeszem es ma egyutvoltam a parommal es nem vedekeztunk! megtortenhet e valami???!

 25. Üdv!
  Érdeklődnék hogy menstruáció előtt pár nappal mennyire esélyes a teherbe esés?? tegnap történt a dolog, de már érzem hogy meg fog jönni szóval nem tudom hogy vegyek-e tablettát. köszönöm a valaszt

 26. Üdvözletem!

  Én azt szeretném kérdezni, hogy babát szeretnénk a párommal. A 42. évemet taposom lassan, 2014. december 23- án volt meg a vérzésem, két hónapja megváltozott a ciklusom hossza az eddigi 28. napról az elmúlt két hónapban 27 naposra . 2014. december 27. 28. napján voltunk együtt védekezés nélkül szeretkeztünk. Azt vettem észre, hogy 2015. január 01. napján iszonyúan fájt a derekam, ez 2015. január 05. napja környékén elmúlt. Mostanra úgy érzem a melleim elnehezültek, érintésre fáj a mellbimbóm, a párom megjegyezte, hogy jó pár kilót felszedtem, du. ként le kell pihennem amit korábban nem tettem meg, minden nehezemre esik és mintha többet járnék wc- re. Azt szeretném kérdezni, Ön szerint terhes vagyok? Köszönöm válaszát! Üdvözlettel!

 27. Kedves Ági!
  Meg kell várni a következő menstruáció első napját ami Önnél most jan.19. és ha nem jön meg a vérzés reggeli első vizeletből csinálni egy hcg terhességi tesztet.

 28. sziia nekem olyan kerdesem lenne hogy Nekem mot jan. 24 en jott meg szombaton és a barátommal le fekudtem 28an szerdan alig volt verzesem szoval nem tul sok.. ekkor belem lott 2szer majd penteken 1 szer mennyi az eselye hogy terhes vagyok?

 29. Nem valószínű, de mindig attól függ milyen hosszú ciklusod van és hogy rendszeresen jön-e meg a menstruációd.

 30. szia nekem az lenne a kerdesem hogy most januar 11 volt az elso napom a menszesznel es most feb.9 en kellene megjonni es a baratommal 31 -01. en voltunk eggyut es lehet belem elvezett egy kicsit de nem teljes adagot.. lehet valami baj ?

 31. Szia. Az lennne a kérdésem, hogy május 1- én volt a menszeszem első napja és május 10- én voltunk együtt a párommal. Mennyi az esélye annak hogy terhes legyek? A ciklusom 28 napos és 3- 4 napig tart rendszeresen.

 32. Szia! Azon a heten mikor meg megvolt, de akkor mar elmult lefekudtunk a baratommal es kiszakadt a gumi. Utana rogton elmentunk a korhazba es felirtak nekem esemeny utani tablettat. Azota faj a mellem es ma egesz nap hanyingerem volt es szedultem. Elofordulhat, hogy nem hatott a gyogyszrr es esetleg terhes vagyok? Valaszodat elore is koszonom!

 33. Szia ! Menszesz előtt 2-3 nappal voltunk együtt a párommal, rá 3napra megjött rendesen de nem úgy mint szokott, nem fájt úgy a hasam mint ahogy szokott és kevés is volt! Viszont rendesen 3napig tartott,elmúlott.De azóta is kicsit fájdogál a hasam olyan mintha meg akarna ismét jönni… Nem értem miért van ez. Lehet hogy terhes vagyok máris?? 28éves vagyok.
  Köszönöm elöre a válaszod!!

 34. Szia! 4-5 napos menszeszem szokott lenni, tegnap a 4. napom volt, a barátommal szeretkeztünk. (Nekem ez volt az első alkalom) Elöszőr úgy volt bennem hogy nem volt rajta gumi. Majd úgy ment el bennem hogy gumit húzott, jóval azelött mielött orgazmusa lett volna. Mennyi az esélye annak hogy teherbe estem? Nem akarok babát 19 évesen. Nem szedek gyógyszert sem még. Ma viszont nincs már meg, bár néha a mai napig rendszertelen a hossza. Válaszodat előre is köszi.

 35. Szia! juni 24-én vetettem le a spirált!most 5.dik napja vérzek!!babát szeretnénk!Ahogy számoltam elvileg jövő hónap 9-10-11 lenne a peteérés!!!A kérdésem az lenne hogy jól számoltam,vagy mikor próbálkozzunk,hogy az eredményes is legyen!!köszönöm a segítséget!

 36. Szia!
  Lenne egy kérdésem, 1en jött meg a menzeszem ,7-ig tartott. 8an egyutt voltam a párommal, először gumival, de kivette mielőtt el élvezett volna, majd rá fél órára anélkül, de meg törölte rendesen..és nem volt teljes aktus, szóval csak egy kicsi, el sem ment. Terhes lehetek?

 37. Szia! A barátommal a mensesem vége után 3 nappal voltunk együtt és kiszakadt a gumi… mennyi a valószínűsége hogy teherbe eshetek? Előre is köszi a választ.

 38. Szia!2015.dec.25-én volt az utolsó menzeszem első napja. Abbahagytam a gyógyszert akkor.Azóta jó párszor voltunk együtt a párommal,fáj a hasam,a derekam,feszül a mellem. Lehetek terhes vagy a gyógyszer abbahagyasa miatt jelentkeznek ezek a tünetek?várom válaszod.köszi

 39. Szia!dec21.-én jött meg a menzeszem teljesen 27.-én múlt el.A párommal ra 6nappal vagyis január 2.-án voltunk együtt..szerinted lehetek terhes???köszi a választ!

 40. Sziasztok! Ha a menstruáció 3.(január 8) napján voltunk együtt akkor lehetek terhes?azóta se jött meg párom szerint még korai a teszt.szerintetek?

 41. Kicsi az esélye hogy a mensi 3. napján terhes légy, de éppen előfordulhat. Attól is függ lehetsz-e terhes, hány naposak a ciklusaid.

 42. Sziasztok. Olyan segitség kellene nekem,hogy január 22.én volt az utolso mestruáciom első napja. 2 napja csináltam teszet erős 2 csikot mutat. Kb melyik napon eshettem teherbe ?

 43. Hello azt szeretnèm kèrdezni hogy mennyi az esèlye annak hogy terhes legyek ha a menstruáció után egy nappal voltunk együtt a párommal,nem vèdekeztünk de vigyázott,rá kèt hètre pont voltam nőgyögyásznál (gombás fertőzès) de nem mondta hogy az lennèk vagy mèg.nem látszott. A menstruációm kèsik 7napja èrezni èrzem hogy megkellene jöjjön de mègse. Kicsit megvagyok ijedve. Köszönöm a választ

 44. Szia,azt szeretnem kerdezni,h mennyi az eselye,h teherbe eshet valaki mensi utolso napjan (5.nap, megszakitasos modszer) ha a ciklusa 28 napos.Ezelott ket honappal felfaztam es akkor 1 hettel hamarabb megjott,de azon kivul rendszeres a ciklusom…4 nappal az egyuttlet utan elkezdett fajni az alhasam es folyamatos vizelesi ingerem volt(a mellem nem feszul) …hasonlo,mint amikor felfaztam,csak most nem csip vizeles kozben

 45. Kedves Renáta!
  Én egy 18éves lány vagyok.
  A nőgyógyászom írt fogamzásgátlót,hogy helyre állítsa a menstruációm ,mert mindig össze-vissza jött meg. Viszont kettőt elfelejtettem bevenni 7. és 8-án az elsőhétből,és tegnap együtt voltunk a barátommal,és belém élvezett,a peteérésem ma kezdődött,viszont a menszim 7én elmúlt,ma pedig véreztem picit.(Korai lenne még egy baba,de ha jönnie kell az sem gond) Mennyi az esély rá, hogy a terhesség létre jön?
  A választ előre is köszönöm :)

 46. Szia én azt szeretném kérdezni, hogy 23 eves vagyok a baratommal most veszitettem el a szűzeségem 15.én azota 5x voltunk egyutt nem védekeztünk es az lenne a kérdésem hogy esetleg megfoganhatott-e a baba terhes lehetek? mikor érdemes tesztet csinálni vannak hányingereim es kicsivel tobbet eszek mint amenyit szoktam mert egyebkent soha nemvoltam nagyevő es nem is nagyon eszegetem..válaszokat előre is nagyon köszönöm :) !!

 47. sziasztok! (férjnél vagyok már van egy 2 éves kislányom)

  Érdeklődnék: Március.31 én múlt el a menstruációm és április 3 én együtt voltam a férjemmel és ki szakadt! Terhes lehetek e újra? Lehet hogy hülyeség de sós vizet öntöttünk a lyukba hogy szét marja a spermiumot ez létezik hogy szét marja őket! ???

  23 éves anyuka

 48. Azt szeretném megkérdezni hogy 23. Voltam a párommal es most 31.-e van és ma meg jött pedig 13.-an kellene
  Van rá esélyem hogy teherbe estem?

 49. Sziasztok! Párommal évek óta próbálkozunk. Volt már 2 eü kaparasom. Most a legutóbbi normális mensim szept.26-okt.1-ig volt meg de ez is hosszabb volt a megszokottnál majd sajnos beteg lettem kaptam antibiotikumot és nem tudom hogy a gyógyszerek hatására amit 9.-én kaptam venasan(medrol) vagy a kicsit erősebb szex miatt de 10.-én ismét megjött nagyon erősen ami tartott egészen 15.-ig úgy hogy 13-tol vérzés csillapítót kaptam duphastont majd 16 és 17.-én csoki barnára váltott majd elmúlt ezek után minden nap együtt voltunk a párommal és azóta furcsán érzem magam tudom még korai a teszt de szerintetek lehetek terhes? Én nagyon bízom benne. Válaszotokat előre is köszönöm

 50. Sziasztok ez az első hogy kérdezek gondolom ti is voltatok ilyen helyzetbe és kíváncsi lennék a válaszaitokra. Én 3evig szedtem a Tri-regol fogamzásgátlót de abba hagyta ebbe a hónapba mert gyereket szeretnék és arra lennèk kíváncsi nektek menyi idő után jött a baba és vajon lehetséges hogy már ebbe a hónapba őssze jön. A menstruációm August 25jőtt meg és 28dikáig tartót utána már az nap védekezés nélkül voltunk együt és menyi az esély hogy már most az vagyok ??

 51. Szia megszeretném kérdezni hogy szerinted menyire lehetséges a tervűnk. Én 3evig szedtem a Tri-regol fogamzásgátlót de abba hagyta ebbe a hónapba mert gyereket szeretnék és arra lennèk kíváncsi nektek menyi idő után jött a baba és vajon lehetséges hogy már ebbe a hónapba őssze jön. A menstruációm August 25jőtt meg és 28dikáig tartót utána már az nap védekezés nélkül voltunk együt és menyi az esély hogy már most az vagyok ??

 52. Szia. 41éves vagyok. Elváltam. A párommal szeretnénk közös babát már régóta próbálkozunk neki lassúak a spermái megálapitoták.Most mensi után 4 nappal együtt voltunk sose védekezünk de most újból megduzadtak a melleim érzékenyek a hasam alja fáj csipkodó érzések vannak. Bár meglepő lenne ha terhes lennék de tesztet vegyek vagy felesleges. Kérlek tanácsol valamit.

 53. Szia azt szeretném megtudni hogy menzesz utolsó napján este együtt voltam a volegynemel és belém ment el
  Esélyese az ha 10 nap múlva tesztet végzek es az eredmény jó lesz
  A menzeszem ideje 7 nap volt a tegnap este végeztem!
  28 napra jot meg se később se túl hamar pontosan időbe a múlt hétfőn … Kérlek ha tudsz segíts előre is köszönöm a válaszodat

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ...

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás