Természetes segítség teherbeeséshez

szeptember 25, 2019 | Akiknek még nem sikerült, Segítség teherbeeséshez, Természetes gyógymódok

teherbeesés természetes segítséggel

Teherbeesés C9-el

Amikor babát terveztek, a szervezetet a megfelelő ideális állapotba kell hozni. Nem mindegy, hogy hova érkezik a baba, milyen “környezet” veszi körül a pocakban. Ezért nem mindegy mit visz be a szervezetébe egy leendő anya.

Nem mindegy mit eszik, mit iszik az a nő aki babát szeretne és ezáltal nem mindegy mennyire vitálisan működik a szervezete és a szervei.

 

Ezért fontos, hogy aki babát tervez:

  • tisztítsa ki a szerevezetét
  • táplálja a szükséges összetevőkkel ami egy új élethez is szükséges
  • harmóniába hozza a szereveztét.

Ugyanez vonatkozik azokra, akiknek már hónapok vagy évek óta nem sikerül, de nincs szervi eltérés. Erre a 3 dologra törekedjenek. Erre kiválóan alkalmas a C9 életmódprogram, aminek elvégzése után már a szevezet harmóniába kerül. A program 9 napig tart, eszméletlen jó hatása van. Miközben helyreállítja a szervezetet, brutálmódon feltölt energiával, emellé pedig minusz kg-k minusz centik jönnek grátiszban.

Ugyanígy a férfiaknál is fontos, hogy a hímivarsejteket felturbózzuk, tehát férfiaknak is ajánlott megcsinálni.

Tudom miról beszélek, hiszen mint tudjátok, nálunk is sokára érkeztek a gyerekek, 6 évet kellett rájuk várni és végül lombikkal sikerültek. Akkoriban még nem ismertem ezt a C9 programot, pedig tuti megcsináltam volna, ha tudom, hogy mennyi mindenkinek segített már. Most viszont már belelátok és renegeteg információval tudok segíteni akinek szüksége van rá. A facebookon van egy csoport is ahol sok-sok tapasztalatot lehet olvasni ezzel kapcsolatban.

Mivel én már nem szeretnék több gyereket ezért, én saját tapasztalatról nem tudok beszámolni, a C9 és a teherbeesés kapcsolatáról, viszont a programot én is megcsináltam már csak más céllal. Feltöltődés volt a célom. Szuper jó eredménnyel zártam és brutálisan feltöltődtem energiával! Csak feltöltődés miatt is ajánlani tudom. :)

Egyébként készülök újra megcsinálni októberben. :)

A program alatt végig kapsz tőlem mentor segítséget napi szinten, illetve a 15000 fős facebook csoportunkban nagyon nagyon sok tipet, támogatást, segítséget fogsz kapni.

Én bízom benne, hogy fogok tudni többeteknek segíteni, mert ez a teherbeséses téma már szívügyem lett.

További infókért és kedvezményes áron való vásárlásért keressetek az alábbi fb linken vagy email címen:

https://www.facebook.com/renata.szabo.370

Email cím: szrenszi@gmail.com

teherbeeses C9

teherbeesés – C9

Tags: , , ,

Megosztás a Facebook-on

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets