A jamszgyökér – természetgyógyász válaszol

július 11, 2011 | Gyógynövények, Segítség teherbeeséshez

Idézet a csaladinet.hu – ról, egy nő kérdezi:

Kedves Lívia!

Köszönöm szépen a válaszát, amely babatervezésre irányult. Kérdésére válaszolva, én már voltam hormonvizsgálaton, hála Istennek mindent rendben találtak. A vérzésem 4-5 napig tart, de mostanában csak az első napon jelentős, és normális mennyiségű. Nem okoz panaszt, szinte észre sem veszem, esetleg kis görcsölés, de az is hamar elmúlik.

Ami az étkezésünket illeti, elég sok húst eszünk, főleg a férjem. Viszont sok gyümölcsöt, zöldséget is fogyasztunk mellé. Naponta egyszer eszünk főtt ételt – délben.

A fentiek alapján várom megtisztelő válaszát, hogy miként tudnánk elősegíteni a kisbaba érkezését…. :)

Üdvözlettel: ….

Kedves ….!

Köszönöm a tájékoztatást. Ezek alapján azt mondanám, hogy jamszgyökér kivonatot tartalmazó készítményt szedjen/kenjen: ilyenek a VillaRosa gél és kapszula, a Femicin Phytohormon és a Women’s cream. A barátcserjét el lehet hagyni, és ahogy már írtam, a cickafarkat is.
Az étkezés tekintetében muszáj lenne egy kicsit visszafogni a húsokat, főleg a felvágottakat, kolbászféléket, húskészítményeket. Ha esznek husit, inkább csirkehúst, vagy még jobb, ha halat fogyasztanak. A tejtermékek bevitelét is csökkentsék. Így ismeretlenül azt mondom, hogy pl. fele annyi húst és tejterméket egyenek, mint eddig, és helyettesítsék zöldséggel vagy gabonával a “kieső” részt. Az előző levélben leírt tanácsaimat (Q10, méhpempő, stb.) is tegyék hozzá ezekhez a javaslatokhoz! :)
Remélem, hamarosan sikerrel járnak!

Üdvözlettel:

Putz Lívia

Tags: , ,

Megosztás a Facebook-on

Comments3 hozzászólás

 

 1. Nicky szerint:

  Ezt a cikket találtam, ahogy rákerestem az előző tanácsban található dolgokra: Természetes fogamzásgátló szer a jamszgyökér
  Számomra ez meglehetősen elgondolkodtató!!!

  Link:http://www.termeszetesfogamzasgatlo.com/_termeszetes_fogamzasgatlo_szer_a_jamszgyoker.html

 2. Nagy Beáta szerint:

  nekem a kislányom 2011.02.01-én született a lombik program jóvoltából,és a debreceni kaáli intézet nagyon sok segitsége,és türelmével.nállam hálistennek nemtaláltak semmit de a páromnál igen.szeretnénk egy kistestvért,de a lombikot a pénztárcánk már sajnos nemengedi.ha valami olcsób megoldást tudnak,kérem irjanak.

 3. David szerint:

  most akkor ez a jamgyökér (jamszgyökér?) fogamzást segítő vagy fogamzást gátló szer???

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets