Masszírozd magad a teherbeeséshez

május 23, 2009 | Segítség teherbeeséshez, Terhesség előtt

Most nem fogok semmi rizsa szöveget írni! (Bár igyekszem máskor sem:)

Biztos hallottál már róla, hogy a terhesség előtti masszázs is elősegítője lehet a sikeres fogamzásnak. Ha nincs pénzed, ha nincs lehetőséged, vagy ha nincs időd masszőrhöz járni, akkor Te is masszírozhatod magadat otthon, vagy megkérheted a párod is de csak ha nem esik nehezére, ne erőltesd! A petefészekre és a körülötte levő területre ható pontokat érdemes masszírozni. Íme, itt vannak:
(Bejelöltem, hogy jobban lásd hol kell masszírozni)

/Ha nem látod jól a képeket, mert túl picik, akkor nyomj Ctrl és + gombokat a billentyűzeten egyszerre, minden nyomásra nagyobbodni fog amit látsz a képernyőn, kicsinyíteni pedig Ctrl  és  – gombok és ezt bármikor és bármilyen oldalon alkalmazhatod :) /
tenyérpontok

A fenti képen, vagyis a tenyereken a 14-es, pirossal besatírozott terület masszírozásával, nőknél a petefészek és férfiaknál a herék működésére hathatsz.

talppontok

A fenti képen, a talppontokat láthatod, a 42-es számot keresd mindkét talpon, ezek az ivarmirigyek (petefészek, petevezeték, here, mellékhere) területére ható pontok. Lent találod a saroknál, nyíllal jelöltem.

lábfejpontokA fenti képen mindkét lábon az 51-es és 60-as pontokat kell masszírozni, pirossal kiemeltem.

Tags: , , ,

Megosztás a Facebook-on

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets