Kiegészítő kereset interneten

május 1, 2011 | Az én "utam", Segítség teherbeeséshez

Ha emlékeztek volt egy olyan weboldalam, aminek a címe ez volt: www.meddosegikozpontok.eoldal.hu

Azon az oldalon az országban található meddőségi intézmények voltak felsorolva és hozzá lehetett szólni intézményenként, leírni tapasztalatokat véleményeket.

Sajnos az egyik intézmény nem tűrte hogy negatív kritikákat is kapott a pozitívak mellett, így levetették a róluk írt írásokat. Mivel ez ingyenes weboldal volt, az üzemeltető (eoldal), közvetítette a kérést felém. Le is vettem amit kértek, de sajna az üzemeltető észrevett még egy hibát az oldalon, és jelezte hogy vegyem le azt is. De mivel én az ő levelüket nagyon sokára, talán több hét múlva olvastam csak el, ők nem győztek addig várni és letiltották az egész oldalt.  Utána már hiába kértem hogy állítsák vissza, nem tették meg.

Nagyon sajnálom, hogy ez így alakult, mert szerintem fontos üzenetek voltak rajta, sok-sok nő és pár írta meg saját élményét  és  tapasztalatát az intézetekben eltöltött kezelésekről, vizsgálatokról.

Hát ennek vége! :(

Most viszont indítottam egy új oldalt, ami talán érdekelhet titeket is. Ezen az oldalon kiegészítő pénzkeresetet fogok ajánlani, olyat amit bárki megtanulhat akinek van kedve számítógépen dolgozni. Nem jöhet ez rosszul még most sem munka mellett, de majd GYES és  GYED mellett is szerezhetsz egy kis plusz pénzt. (Vagy nem is olyan kicsit. :) )

Egyenlőre az alapokról indulunk és szép lassan mindent elmondok (leírok), hogyan tudsz otthon ülve is pénzt keresni.

Ha van kedved és kíváncsi vagy nézd meg az oldalt, és ha feliratkozol a hírlevélre a friss blog bejegyzésekről értesítést fogsz kapni.

Az oldal : http://netespenzkeresesnoknek.blogspot.com/

 

Tags: ,

Megosztás a Facebook-on

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets