Elkülönülés stressztől, görcsös akarástól

március 24, 2011 | Lelkizzünk!, Segítség teherbeeséshez

Fogadjunk, hogy belegondoltál már abba a helyzetbe, hogy milyen érzés lehet, az amikor nem kell éveket várni a terhességedre, hanem pár hónapon belül szépen magától létrejön a terhességed. Csak úgy lazán,  teherbe esel.

Milyen érzés lehet ez?

Az valószínű, hogy amikor elkezdtétek a babaprojectet, akkor még tudtad milyen érzés ez. Emlékszel rá?

Na, hát ezt a fajta lelki állapotot kellene magadban megteremteni, illetve visszahozni! Hogy úgy a maga természetességével gondolj a teherbeesésre.

És itt most nem konkrétan arra gondolok csakis kizárólag, hogy természetes úton teherbe esni, hanem, hogy visszaálljon benned az a nyugalmi állapot, amit még a próbálkozás elején éreztél.

Oké! Tudom! Könnyű ezt mondani! Pedig ez nem olyan nehéz, mint ahogy hiszed! Egyszerűen akarnod kell!

Akarnod kell a görcsösséget elfelejteni!

Akarnod kell a stressztől megszabadulni!

Akarnod kell a napi szintű aggodalmaidat átlépni!

Vagyis élj a természet erejével!

 1. Ha úgy érzed, túl sko az információ a teherbeeséssel kapcsolatban és szinte zsong a fejed tőlük, akkor próbáld ki, hogy milyen az, ha egy hónapig nem olvasol semmit interneten a teherbeeséssel kapcsolatban.De komolyan határozd el, hogy holnaptól nem foglalkozol internet szinten a témával.
 2. Ha úgy érzed, hogy inkább nem akarsz elszakadni a témától, akkor azt próbáld elérni, hogy teszel azért, hogy könnyebb legyen ez az időszak és lelkileg ápolod magad. Keresel olyan könyveket, tanfolyamokat, természetes gyógymódokat, melyek segítségével közelebb kerülsz a természetes állapothoz, üzemmódhoz. Lenyugtatod magad, jól érzed magad, szeretettel gondolsz a leendő terhességedre, babádra, anyaságodra. Tegyél azért, hogy elfelejtsd az aggódást, a stresszt és a görcsölést a teherbeeséssel kapcsolatban.

Tags: , , ,

Megosztás a Facebook-on

Comments14 hozzászólás

 

 1. Évi szerint:

  Lenyugtattam magam, jól érzem magam, szeretettel gondolok leendő terhességeimre, babáimra, anyaságomra :) Próbálok tenni azért, hogy ne stresszeljek,ne gondoljak rá…de tudjátok MIÉRT nem tudom megvalósítani teljesen a fent leírtakat??? Mert heti szinten faggatnak,hogy “Na van már valami?” ki faggat? a szomszéd,a rokon,a munkatárs,a főnököm,az ezeréve nem látott ismerős,de még a céges ügyfél is(“és ti nem akartok gyereket? pedig a korodba beleférne még…”) Ha ők nem juttatják eszembe a dolgot(heti szinten), akkor eszembe juttatják a barátnők akik küldik a legújabb fotókat a gyerekeikről(akik csuda aranyosak és szépek, de összeszorul a szívem h nekünk mikor adatik ez meg…), és akkor a tapintatlan vagy bunkó emberekről még nem szóltam…összegezve: sokszor a környezete nem hagyja az embert hogy ne gondoljon erre…:(( ha valaki hasonló cipőben jár tudja miről beszélek.

 2. Kisgonosz szerint:

  “Ha van valami olyan az életedben, amit nem akarsz, akkor ne aggódj tovább miatta, és ne is beszélj róla! Az energia, amit belefektetsz, életben tartja. Ne fektess bele több energiát és el fog tűnni!”

 3. Imola szerint:

  Sziasztok! Mi is már1,5 éve probálkozunk de még nem jött össze a baba. Ekjutottam arra a szintre,hogy nem érdekel,nem foglalkozok vele. De a tudatalattimba mégis ott van,hogy jó lenne már terhes lenni. És ahogy Évi is írta napi szinten megkérdik,hogy jön már a baba??? Tudom mit érez,mert ugyanabba a cipöbe járok. Sajnos!!!

 4. Kisgonosz szerint:

  Én is ugyanígy vagyok, az Anyósom, ha felhív mindig ezt kérdezi….
  Így sokszor van bennem az a gondolat, hogy nem fog sikerülni…erre találtam az idézetet.
  Persze könnyű azt mondani, hogy engedjük el a gondolatot. Ha mindig van valaki, aki ezt nem engedi, mert felhívja rá a figyelmünket.:(

 5. andika5 szerint:

  Én most ezt fogom kipróbálni!Mit veszítek?

  Hummel mikrorostos Gél! Ingyenes csatlakozás! Már profitáltam belőle!

  Hummel mikrorostos Gél: 100% magyar szabadalom!
  Alaposan tisztítja a szervezetet, a beleket, akár az évek alatt megkövesedett learkódások feloládására is képes!
  Teljes béltisztítás, méregtelenítés extra tisztító erővel.
  Bélflóra helyreállítás 14 pre és probiotikummal.

  Hippokrates mondta: “a halál a belekben lakozik!”
  Immunrendszerünk 70%-a a vastagbélben lakó bélflóra…
  Méregtelenítés, tisztítás: az egészségmegőrzés, felépülés, valamint a fogyás és szépség titka! Megfizethető!!!!

  Minden rendelő után, aki a te termékajánlói linkeden rendel, 500 Ft-ot kapsz üvegenként (450 g mikrorostos gél). Paypal-ra fizetnek.

  regisztráció a csatlakozz itt: http://www.mikrorost.info/register.php?ajanlo=andika5

  További részletek és termék rendelés itt: http://www.mikrorost.info/?ajanlo=andika5

 6. GKey szerint:

  Ha ennyit nyúznak benneteket a kérdésekkel, akkor tényleg nem lehet előle menekülni…átalakítani viszont igen! Képzeljétek el minden ilyen kérdésnél, képküldésnél, stb mosolyogva azt, hogy “x vagy y éppen most beszéli a hasamba a gyereket!” :D
  hátha működik!:D

 7. admin szerint:

  Gkey! Ez jó! :) Valahogy így kell hozzáállni.

 8. Eszter szerint:

  Nagyon jó lenne abbahagyni a görcsölést, de nekem ez sajnos nem megy, hiába határozom el. Ez olyan, mintha lemondanék az evésről, ivásról, levegőről, napfényről. Az anyaság iránti vágy természetes, a lényünkből fakadó ösztön, nem lehet kikapcsolni. Ha nem lenne, akkor azt jelentené, nem akarunk anyák lenni. De én ezt nem tudom/akarom elérni. Nem egy pár drága cipőre vágyom, amiről meggyőzőm magam, hogy ráér pár hónap múlva is…. ha lenne rá anyagi keretem, biztos eljárnék jógára, masszázsra, meditálásra, mindenre, ami jó stresszoldásra, de magamtól sajna nem megy…

 9. andika5 szerint:

  Sziasztok!Aki szeretne rendelni a http://www.mikrorost.info/?ajanlo=andika5 gélből,az vegye igénybe a legördülő 500 Ft.-os kedvezményt.

 10. Vica szerint:

  Sziasztok!
  Hát igen ez így leírva nagyon szép, és reagálhatnánk úgy is, hogy Oké akkor holnaptól nem görcsölök..de könyörgöm, én pont olyan helyen dolgozom ahol nap mint nap látom vagy a terhes kismamákat vagy a babkocsikat tologató anyukákat. Aki mondjuk abban a helyzetben van mint én h 2 év sikertelenség után se tudnak mit mondani az orvosok sem, próbáljon egy ilyen környezetben nem gondolni rá, ne vágyni rá. Milyen érzékelőmet kapcsoljam ki???? Lehetetlen én mondom, pedig őszintén próbáltam én elterelni a figyelmemet már 1000 és 1 dologgal de lehet h gyenge vagyok de nekem nem megy:(

 11. Évi szerint:

  Sziasztok!
  Vica megértelek, én is folyamatosan próbálom kikapcsolni az agyamból ezt a dolgot,és fura de minél több idő telik el,én annál kevésbé agyalok már ezen a dolgon. Lassan 4 éve lesz, 2007 nyarán kezdtünk el próbálkozni…..ez nagyon hosszú idő :( és bevallom, hogy akadnak mélypontok, amikor jól kibőgöm magam…tehát ezek szerint a tudatalattimban csak ott van mindig a dolog. (a doki széttárja a kezét, mert amúgy minden rendben velünk). És miket próbáltam már ki? Vargha gyógymódot,babásodást segítő tornát, természetgyógyászt,Gynex cseppet, gyógyteákat, kineziológust, pszichológust, Hellinger terápiát és holnapig sorolhatnám…

 12. Kisgonosz szerint:

  Milyen furcsa…, pont így vagyok én is.
  Még egy példa arra, hogy mennyire el kell engedni a gondolatot magunktól.
  Egy ismerősöm évekig próbált teherbe esni, de nem sikerült.
  Legvégül a lombikhoz folyamodtak, abból is mindet kihasználták, és így sem sikerült.
  Úgy döntöttek, hogy következő évre összegyűjtik a pénzt, mivel az már nem volt ingyenes. Közben nem foglalkoztak a témával, úgy voltak vele, hogy jövőre úgyis belevághatnak, addig nem idegeskednek rajta.
  Aztán megvolt az időpont, hogy a vérzés 5. napján mennie kell. De a vérzése nem jött meg, nem is gondolt terhességre, csak amikor már sokat késett.
  És megtörtént a CSODA!! 6 lombik után, spontán terhesség…
  Na valahogy ennyire ki kellene kapcsolni agyban a terhesség, és a baba gondolatát…

 13. Judit szerint:

  Nekünk az 1. lombik nem sikerült, a férjem hallani sem akart több próbálkozásról, szóba sem lehetett hozni a babatémát, csak némán imádkozhattam. Egy év múlva spontán terhes lettem, pedig papírunk van róla, hogy természetes úton nem lehet gyerekünk:) Isten ajándéka, azóta már 5 éves, folyamatosan kistesóért könyörög, de csak nem jön össze…

 14. Rita szerint:

  A csodákról írjatok még sokat, sokat :-))

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets