Czeizel Endre ajánlásával

május 12, 2014 | Segítség teherbeeséshez, Természetes gyógymódok

ovant_ferulant_kapszula_teherbeeseshez_segitsegEgészséges fogamzás – egészséges kisbabák

Láss hozzá most, ha azt szeretnéd, hogy jövőre a gólyákkal megérkezzen az új családtag! :)

A kisbaba fogadására felkészülni nem lehet elég korán. Gyakorlatilag születésed pillanatától arra vagy teremtve, hogy utódot hozzál létre, s ha odafigyelsz a megfelelő életvitelre, s itt a te felelősséged, minden esélyed megvan rá, hogy az utódod egészséges legyen.

Sokan gondoljuk azt, hogy akkor tesszük meg a legtöbbet, ha előbb megteremtjük az anyagi biztonságot leendő gyermekünknek, karriert építünk éveken át. Közben helytelenül táplálkozunk, stresszes életet élünk, nem figyelünk magunkra, s nem vagyunk tisztában azzal, hogy ezzel termékenységünket csökkentjük. Aztán eljön az idő, amikor úgy érezzük, hogy igazi tartalommal kell megtöltenünk az életünket, itt a gyermekvállalás ideje. S ekkor valami történik , de nem az, amit szeretnénk, valami nincs rendjén, sehogyan sem akar megfoganni a gyermek. Ne add fel, mert az esetek harmadában nem áll szervi probléma a meddőség hátterében.

Elegendő számú, formás, mozgékony spermiumok

egeszseges_mozgekony_spermiumok

Dr. Czeizel Endre orvosbiológus szerint „a spermakép (spermiumok száma, alakja, mozgékonysága) az utóbbi negyven évben sokat rosszabbodott a magyar férfiak jelentős hányadánál. Az ondófolyadékban az ondósejtek száma átlagosan a felére csökkent, alakja rosszabbodott és a spermiumok mozgékonysága is gyengült.” (www.babacsalogato.hu)

A helyes életvitel a legegyszerűbb és legolcsóbb orvosság

A dohányzás, az alkohol és a túlzott kávéfogyasztás, mind csökkentik a hímivarsejtek számát és mozgékonyságát. A túlzásba vitt testedzést, a gyakori melegvizes fürdőket kerülni kell. Harmonikus és kiegyensúlyozott szexuális életre kell törekedni, nem a mennyiség, hanem a minőség számít.

FÉRFIAKNAK

Egészséges spermakép – fokozott megtermékenyítő képesség

2008 óta sikeresen alkalmazzuk nem szervi eredetű megtermékenyítési problémák esetén, a Ferulant természetes alapú készítményt. Az egészséges férfi szervezet számára fontos vitaminokat, antioxidánsokat, ásványi anyagokat, karnitint tartalmaz, valamint az angyalgyökér kivonatát (fő hatóanyaga a ferulasav), amely a tradicionális távolkeleti gyógyászat évszázadok óta alkalmazott gyógynövénye.

A Stanford University (USA) Orvosi Fakultásán végzett klinikai vizsgálatokban a Ferulant 55%-kal növelte a spermiumok számát, 33%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat (energiájukat), és 24%-kal javította a spermiumok linearitását 3 hónap alatt. (A linearitási szám a spermiumok egyenesirányú mozgását írja le. Minél nagyobb a szám, annál valószínűbb a megtermékenyítés bekövetkezése. A lombikbébi programban az egyenes irányban leggyorsabban haladó spermiumokat választják ki és alkalmazzák.)

A Ferulant klinikai kipróbálásaiban alkalmazott 3-6 hónapos kúra során a megtermékenyítő képesség egészségessé, normálissá vált és megtermékenyítést eredményezett a párok 30%-ánál az eltelt időn belül. Az eredmény kiválónak mondható, tekintettel arra, hogy a vizsgálatban részt vett pároknál a meddőség esete 50%-ban a női partnernél is fennállt.

NŐKNEK

A gyermekvállalás előtti közel 3 hónap, igen fontos az egészséges petesejt kialakulása szempontjából

Ebben az időszakban helyes életmóddal sokat tehetnek a nők a termékenység javulásának érdekében. Az esetek egy részében a meddőségre nincs semmi magyarázat, ilyenkor általában lelki, illetve hormonális okok állnak a háttérben.

ovunt_ferulant_kapszula

Az Ovant kapszula a terhességre készülő női szervezet segítője, babavállalás előtt ajánlott a szervezet optimális állapotának eléréséhez. A kapszula összetevői jótékonyan hatnak a reproduktív szervek működésére, a hormonháztartás egyensúlyának megőrzésére, elősegíthetik a fogamzást. Antioxidáns hatásuk révén gátolják a káros környezeti hatásokat, mellyel hozzájárulnak a női szervezet egészségének optimálásához, a terhességre való felkészítéséhez. A női szervezetnek jótékony perui élelmiszernövény, a perui maca, más néven perui ginzeng kivonatát tartalmazza vitaminokkal, fontos ásványi anyagokkal és argininnel. A folsav pótlása fontos a születendő magzat egészsége szempontjából.

A Ferulant és Ovant minden babát vállaló párnak ajánlott, mert hatóanyagaik védik az ivarsejtek épségét, egészségét, miáltal elősegítik a születendő magzat egészségét.
www.pharmaforte.hu

Információért erre a címre írhatsz:
info@pharmaforte.hu

Tags:

Megosztás a Facebook-on

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets