3. inszemináció – Előkészületek

szeptember 26, 2009 | Az én "utam", Inszemináció

Elég gyorsan eltelt a nyár, hamarosan megyünk a következő inszemre. Aki lemaradt volna annak írom: eddig 2 inszemináción voltunk a Szegedi Kaáli Intézetben. Az első febr. 11-én volt, és sikerült is megfogannia, csak sajnos az inszeminációtól számítva 4 hét múlva, vagyis 6 hetes terhesen elment… Aztán április 23-án volt a második inszem, az sajnos nem sikerült. A másodiknál fele annyi mozgó sperma volt, mint az elsőnél, lehet ezért nem sikerült, ki tudja.

Párommal úgy döntöttünk szüneteltetjük a dolgot, tavasztól őszig nálunk sok munka van, és egyébként elég fárasztó, és ráadásul költséges is az egész. Abban azért reménykedtünk, hátha természetes úton összejön, míg nem megyünk a következőre, dehát nem sikerült. Úgyhogy most újúlt erővel indulunk a 3. inszeminációra.

Novemberben szeretnénk menni, ezért én már fel is hívtam a Kaálit, hogy lehet újra indulni, milyen vizsgálatok kellenek újra. Kiderült csak a nőgyógyászati rákszűrés és a nőgyógyászati bakterológia szükséges, mert ezek félévre szólnak. Már voltam is a nődokimnál és megcsináltattam, két hét múlva már meg is lesz az eredmény.

Azt is mondták, hogy az előtte lévő ciklusban középidőben egyszer már el kell menni Szegedre, hogy megvizsgáljon a doktornő. Gondolom megnézi a peteérést. Majd rákövetkező mensinél már lehet is kezdeni.

Vissza a blogra!

Tags: , ,

Megosztás a Facebook-on

Comments4 hozzászólás

 

 1. rinkoo szerint:

  Hajrá, igaz, hogy eddig csöndesen, de régóta szorítok neked!!!

 2. Csillag szerint:

  Nekem ugyan van 3 fiam, de nagyok, most új párom van, és én is szeretnék kisbabát.
  Remélem sikerül szorítsatok nekem is:))))

 3. Csillag szerint:

  Köszönöm, már áttanulmányoztam mindkét oldalad, és nagyon sok hasznos dolgot találtam.
  Remélem a következő oldal már azért fog készülni, hogy megosszuk élményeinket a terhességről.:)

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets