Újabb kismama :) – Gabriella

október 13, 2011 | Pozitív gondolatok, Segítség teherbeeséshez

újabb kismama - teherbeesésKedves Renáta!
Sokáig tanakodtam, hogy írjak-e levelt Önnek. A köszönetmondási vágyam mégis győzőtt.
Megrendeltem Öntöl a babateremtő könyveket júliusban. Ily nagy bizalommal régen fordultam bármely segítségért egész babateremtő időszakom alatt. Megkapó volt, hogy pozitívan a lehető legtermészetesebben beszél a “babásodásról”. Oly sok átsírt, vádaskodásokkal teli hónapokon voltam túl, hogy már a sikító fájdalomból tompultság vált. A sok feltett miértre választ nem kaptam senkitől. Talán nem is létezett. A könyvből, könyvekből áradó vígasztalás, megnyugtató léleksimogatás ezt a hiányt töltötte ki.
Pontosan megtaláltam azokat a gondolatokat melyeket magam is feltettem magamnak, érzéseket melyeket magam is éreztem és nem tudtam feldolgozni. Amit a könyve tett az csodálatos, segített szembenézni önmagammal, segített kitisztítani lelkem legbelső bugyrait.
Talán kellett ez a küzdelem, hogy jobban megismerjem önmagam. Megismerjem barátnőm és sógornőm segíteni, támogatni vágyó énjét. És ami a legfontosabb, hogy házasságunk sokkal meghittebb lett.
Gondolatai és egy csúfos orvosi baki segített hozzá, hogy végleg elengedjem a görcsös akarást, ami “a legyek már állapotos” érzést mérgezte. És mint a mesében, amikor nem is vártam, illetve mondtam, hogy most tuti nem lesz kistesó és akkor lett. Ami tegnap még elérhetetlen távolságban volt az íme itt van a testemben. Nem kell teszt, nem kell orvos, érzem. Ez nem téveszthető össze semmivel.
Tiszta szívvel, lelkem legmélyéből kívánom, hogy minden babára vágyó nőnek sikerüljön kívánságát valóra váltani. Kívánom Önnek is Renáta, hogy minden vágya, álma váljon valóra…. most. Azt hiszem vannak fölre szállt angyalok. Köszönöm segítségét, támogatását, angyalkodását.
Őszinte szeretettel, Gabi
A könyvről részletesebben itt olvashatsz:  http://teherbeeses.hu/babateremto.html

Tags: ,

Megosztás a Facebook-on

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets