Hideg méh meddőség, cikkbeküldés, blog

június 20, 2011 | Segítség teherbeeséshez, Tudnod kell ha babát szeretnél

1. Először is ajánlom egy leendő kismama blogját, aki szeretettel vár oldalára Téged aki szintén babát szeretnél. Szívesen beszélgetne Veled és a többi hasonló cipőben járó sorstársával.

Nézd meg a blogját és írj neki a hozzászólásokban:

http://infertility.freeblog.hu/

2. Köszönöm mindenkinek a hozzám intézett biztatásokat és szép szavakat!

Lehet, hogy mostanában kevesebbet fogok jelentkezni, azért is mert ki akarok kapcsolni kicsit ebből a babatémából. Viszont szívesen venném, ha írnál az oldalamra, akár a Te történetedet, akár egy általános teherbeeséssel kapcsolatos cikket, amit olvastál valahol. Utóbbit kérlek a te szavaiddal fogalmazd meg, mert a másolás TILOS.

Ezáltal segítünk az oldalnak fennmaradnia, hogy még ezután  is minél több leendő kismama olvashassa. Azért nem fogok eltűnni, én is fogok jelentkezni a hírekkel, és a Ti cikkeiteket is elolvasom, címet adok neki, és keresek hozzá illő kisképet.

Két helyre írhatsz: Űrlap vagy E-mail cím.

Az e-mail cím: tortenetcikk@gmail.com
Az űrlap:

 

3. Hideg méh meddőség

A kínai gyógyászatban már régen rájöttek, hogy a meddőség egyik alap problémája lehet: a hideg méh meddőség. a kínaiak ezt akupunktúrával nagyon gyorsan rendbe hozzák és lám aki addig nem esett teherbe nagy százalékuknak most sikerül.

Mit is csinál a hideg? Hát azt amikor érzed hogy fázol vagyis összehúzózkodsz. Ugyanígy a hideg ahogy a talpon keresztül feljut a kismedencébe ott összehúzza a méh vérereit, elvékonyítja a vérereket és keménnyé teszi a méhnyálkahártyát. Márpedig a kemény és /vagy/ vékony méhnyálkahártyán igen nehéz megtapadnia az embriónak. Plusz ha sikerül is megtapadnia igen kevés “élelmet” talál a “szinte élettelen méhnyálkahártyában”.

Úgyhogy ha azt tapasztalod hogy sűrűn hideg a lábad, akkor a hideg méh is lehet gond, ez is lehet oka hogy nem érkezik a várva várt baba. A teendő hogy folyamatosan melegítsd a lábad, ne hagyd kihűlni, esetleg egy kínai akupunktúrás dokit is felkereshetsz. Próbálj meg a hideg hűtőből közvetlenül nem enni, viszont egyél sok meleg ételt leveseket, teát stb.

Tags:

Megosztás a Facebook-on

Comments (1)

 

  1. mari szerint:

    nem halotam még eszt!!!

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets