A leendő anya

szeptember 20, 2010 | Az én "utam", Lelkizzünk!, Pozitív gondolatok

Nem is olyan régen jutott eszembe ez a kifejezés, magamra vetítve: “leendő anya”. Mert másokra mondja az ember, de magára valahogy nem illeszti rá ezt a jelzőt. Pedig iszonyat jó érzéssel töltött el, mikor rájöttem, hogy én is a leendő anyák táborába tartozom.

Olyan jó ezt kimondani, hogy: anya leszek. Nem? Na azt még nem tudom mikor, de majd….

Miért jó ezt a szót kimondani? Mert amikor már valósággá válik, és tényleg anya leszel, a Te gyermeked anyukája, az egyben azt is jelenti, hogy felelősséggel tartozol valaki iránt, aki szeret téged, aki megbízik benned, és akinek te vagy a biztos támpont minden helyzetben. Amikor majd kimondja: SZERETLEK! Húúúúú! beleborzongok!

És ott lesz neked a kicsid, akiért bármit képes leszel megtenni. Nem ismerve lehetetlent, hajlandó leszel mindenre, még arra is amire előtte azért nem igazán adtad volna rá a fejed.

Mindig is vágytam erre az érzésre, úgy láttam enélkül nincs is értelme az életnek. Sőt ezzel most is így vagyok, ez nem változott. Csak éppen az idő nem stimmel, kicsit elcsúsztunk az én előre elképzelt tervemtől. A Jó Isten máshogy akarta.

De sebaj! Itt vagyunk, egészségesek vagyunk és ez a lényeg! A lurkó pedig jönni fog amikor jónak látja. Várom már nagyon, és tudom ő azt akarja higgyek benne, mert jönni fog. Úgyhogy most ez a legfontosabb, hogy higgyek benne.

Te is hiszel a Te bébidben?

Tags: , ,

Megosztás a Facebook-on

Comments8 hozzászólás

 

 1. mazsi szerint:

  Igen! És alig várom, hogy megkérkezzem hozzám az én babám, akit az angyalok küldenek. Neked is nagyon szorítok és biztos vagyok benne, hogy hamarosan Téged is meglátogat a bébid. Kitartás!

 2. Berkiné Gágyor Szabina szerint:

  Csatlakozom Mazsihoz,én is úgy érzem az angyalok küldik el nekem a kisbabámat,sőt(egyszer vki azt mondta) az én személyes angyalom, az édesanyám aki már hosszú évek óta nincs velem, küldi el majd nekem a babámat, akit a férjemmel együtt nagyon várunk,de addig is babázunk,mert a sógoromék most várják a picijüket, AKI decemberben érkezik meg közénk.Az az álmom,hogy nemsokára a mi kis angyalunk is “jelentkezik” és együtt nőhetnek fel.

 3. Rita(sz) szerint:

  Én valahogy nem hiszek, ÉN TUDOM, h. hamarosan jön a tesó (talán utána még egy tesó).
  Nemigazán tudom megmagyarázni, csak tudom, h. nemsokára.
  Voltatok már így?

 4. ENIKŐ szerint:

  Nagyon jó,hogy sok hasonló gondolkodású leendő anyuka van így egy helyen. Én már anyuka vagyok,de 3 és fél éve már nagyon szeretnék dupla anyuka is lenni. valahogy most én is azt érzem nem kell már sokat várni,itt van már közel a kis angyalkánk nekünk is.Pedig volt idő,hogy bár nagyon szerettem volna,de nem tudatosult úgy igazán bennem,nem tudtam elképzelni!
  De most már leendő anyuka vagyok én is!!:)))
  MINDENKINEK DRUKKOLOK!

 5. camillavica szerint:

  Én nagyon sokat vártam babócára, és most hogy 10-12hét múlva megszületik végre már nagyon türelmetlenül várok reá…
  Amikor megfogant, még nem tudtuk mi fog történni, és mikor kiderült hogy közénk jött, csak sírtam és sírtam.. 10év hiábavaló próbálkozás után végre anya leszek!!!!!!!!!
  Minden pillanatom már most körülötte forog és a férjem is nagyon-nagyon várja már!!
  Nagyon boldogok vagyunk és mindenkinek drukkolunk, hogy átérezhesse mindenki ezt az érzést!

 6. admin szerint:

  Camillavica
  Azt megosztanád velünk, hogyan sikerült 10 év után. Nálad mi vált be, ha egyáltalán van ilyen?

 7. anyaleszek szerint:

  Egy kis segítség a babában való hithez… :)
  Üzenet a pocaklakótól:

  http://www.youtube.com/watch?v=OlY6QeIv4Hk

 8. admin szerint:

  Köszönjük!
  Ki is tettem a következő bejegyzésbe.

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets