E-mail

info@teherbeeses.hu

A méhpempő a munkásméhek garatmirigy-váladéka. Ezzel etetik azokat a méheket melyekből méhanyát akarnak nevelni. És ezzel etetik az éppen petéző anyaméhet is. A méhpempő anyagát tekintve legnagyobbrészt fehérje.  Található benne sokfajta B-vitamin, ásványi sók és nyomelemek. Az emberi szervezetre még rendkívül nagy mennyiségben sem ártalmas.

Hogy jön ez a teherbeesés témakörhöz?

Mert a méhpempő  egy termékenységet növelő szer.

Sok egyéb jótékony hatása mellett, számunkra ezek a fontosak:

 • Bioaktív hatása fokozza a termékenységet
 • A fogantatás természetes táplálója
 • Hasonló hatású mint az anyatej
 • Beállítja a peteérést
 • Pozitív hatással van a férfiak és nők szexuális teljesítményére
 • Növeli a potenciát
 • Növeli a stresszel szembeni ellenállóképességet
 • Normalizálja az adrenalin kiválasztást
 • Méregtelenítéskor 40%-kal gyorsítja a káros anyagok kiürülését

Javasolt eredeti tiszta – méhésztől vásárolt –  méhpempő, és nem a kapszula formában kapható. Szedése reggeli étkezés előtt éhgyomorra. A következő linkre kattintva tudsz rendelni eredeti tiszta méhpempőt.

 
 

Ajánlott cikkek

23 Hozzászólás

 1. Anita, ebből naponta 1x kell bevenni. Én úgy szedem, h. 1 kiskanálla.
  Egyébként nagyon finom íze van, olyan mint a hagyományos méz.
  Gyógynövény üzletben lehet kapni, kb. 1,5 hetes adag 400ft alatt van.

 2. Kedves Renáta!

  Gratulálok az oldaladhoz, szerintem nagyon színvonalas és tartalmas. Amikor időm engedi benézek hozzád, a rizsanélkül-ről “ismerlek”.
  Igazán nem akarok senkit befolyásolni a méhpempővel kapcsolatban, de szeretném megosztani a saját tapasztalataimat is. Én egy éve szedtem majdnem egy hónapon keresztül. Nem termékenységfokozó gyanánt (hanem feszültségoldó hatása miatt), nekem szerencsére már van egy ötéves kisfiam. Tény, hogy olyan termékenynek éreztem tőle magam, hogy – fizikailag is – majdnem “szétrobbantam”.
  De! Mivel hormont tartalmaz, három hét alatt híztam 6 kilót és ezt ezóta sem tudom leadni, se fogyókúra, sem mozgás nem segít. Nekem szabályos ciklusom volt, ami a rákövetkező 6 hónapban teljesen felborult, a megszokott 26 nap helyett 21-42 napra változott. A nőgyógyászom azon csodálkozott, hogy nem alakultak ki csomók (jóindulatú) közben a mellemben.
  Hozzáteszem, hogy én egy táplálékkiegészítőket forgalmazó, nagyon jó hírű cég termékét, tablettáját fogyasztottam. Arra gondolok, hogy túl nagy dózisban tartalmazhatta a méhpempőt.
  Remélem, senkit sem keserítettem el, abban az esetben, ha termékenységet fokozó hatására van szükség, biztosra veszem, hogy hatékony.
  Ha eredeti formában, tisztán fogyasztom, lehet, hogy nem lettek volna ilyen kellemetlen tapasztalataim.
  Boldog terhességet és anyaságot kívánok mindenkinek!

 3. Sziasztok, én méhésztől vettem a méhpempőt, egy közepes befőttesüveggel. Kismama vagyok, és nagyon ajánlották. Reggel és este egy műanyag kiskanállal veszek be. Fémmel nem szabad belenyúlni!!! Nekem nincs semmi mellékhatása, nem is híztam tőle. 36 hetes vagyok, és 9 kilónál tartok. Viszont immunerősítő, és rengeteg vitamin található benne. Csak ajánlani tudom. Sok sikert.

 4. Sziasztok!

  Tudna valaki méhész elérhetőségét adni,szeretnék méhpempőt vásárolni.köszönöm.

 5. A legpontosab leiras a tista mepemporol!!!erdemes elolvasni
  E cikk ötlete pár hónappal ezelőtt született egy Méhészterápia kongresszuson a németországi Passau-ban. Egy nagyméretű esemény, amelyen számos híres tudós vett részt a világ minden tájáról.
  Az esemény a Német Méhészterápia Társaság jóvoltából jött létre. A társaság német tudósokból, orvosokból és méhészekből áll, amely elnöke a világszerte ismert és tisztelt Dr. Stangaciu Stefan, aki ugyanakkor, elnöke a Romániai Méhészterápia Társaságnak.
  A kongresszus azt bizonyította be hogy a természetgyógyászat nagyon komoly eredményeket ért el és a jelenlevő cikk a kongresszuson bemutatott felfedezések alapján készült.
  Amikor a méhtermékekről hallunk automatikusan a mézre, a lépes mézre, esetleg a propoliszra gondolunk. Ez alkalommal egy kevésbe ismert, de ugyanakkor az egyik legfontosabb méhtermékkel fogunk foglalkozni: a Tiszta méhpempővel nyers állapotban, egy erőteljes hatóanyag számos betegségre, mint például:
  Ideg és pszihés alapú betegségekre, hormon alapú betegségekre,stb.
  Többször megemlítettük, hogy a természetgyógyászattal forradalmasíthatjuk az orvostudományt. Egyszóval, a Tiszta méhpempő nyers állapotban és megfelelő adagolásban fogyasztva már forradalmasítja az orvostudományt, ahogy ezt a cikk olvasása folyamán tapasztalni fogjuk.
  Mi a méhpempő?
  A méhpempő a munkásméhek garatmirigy-váladéka, a “méhek teje”. A váladék vaj színű és hasonlít a sűrített tejre. A méhpempővel táplálkoznak a fiatal munkásméhek az első három napban és a méhkirálynő, amely biztosítja az egész méhkolónia fennmaradását. A nutricionisták szerint a méhpempő a legerősebb élelmiszer – gyógyszer a világon. A méhpempő tartalmáról több száz tanulmány készült, de a termék teljes összetételét még mai napig sem ismerik, vagy nagyon keveset tudnak róla.
  Alapjában a méhpempő a következőket tartalmazza: 67% víz, 12,5% fehérje, 11% egyszerű cukrok, 5% zsírsavak, B csoport vitaminjai (főleg B5 és B6), ásványok, enzimek, hormonok, antibiotikus hatású anyagok. Az utolsó felsorolt anyagok közűl kiemelném a pro-hormonokat az emberi hormonok előfutárját, az enzimeket és az antimikrobiális anyagokat, amelyek kevesbé ismertek, de jelentős mértékkel hozzájárulnak a méhpempő terápiás tulajdonságaihoz amelyek jelentősen forradalmasították az orvostudományt: a Japánok évente 250 tonna méhpempőt fogyasztanak, annak ellenére, hogy a méhpempő ritka és drága termék, mivel egy méhkas évente csak pár száz grammot termel.

  Adagolás
  Jelentős változások történtek az utóbbi években a méhpempő adagolás szempontjából. Egész mostanáig a napi adag egyértelműen 0,2 gramm volt liofilizált (dehidratált) tabletta, fiola vagy más formában.
  Ezek a felfogások az utóbbi években jelentősen megváltoztak, számos tudósnak és orvosnak köszönhetően, mint például Dr Shoei Furukawa, Noriko Hattori Japán-bol, Dr Stefan Bogdanof Svájc-ból és, nem utolsó sorban, Dr Cristina Aosan Romániából. Ezek az orvosok bebizonyították, hogy mostanáig a méhpempő alul volt adagolva ugyanis a 0,2 gramm napi adag nem elegendő jó eredmények elérésére. A jelen pillanatban1-5 grammos napi adaggal jelentős sikereket értek el mellékhatások nélkül, sőt volt amikor az 5 grammot is meghaladták. A továbbiakban megállapították hogy a liofilizált és másféleképpen tartósított méhpempő nem közelíti meg a Tiszta méhpempő terápiás tulajdonságait.
  Ezek után a napi adagolást 1-5 gramm között ajánljuk 30-90 napos kurákkal amely után egy 10-30 napos szünetet ajánlunk. Egyes estekben túl lehet lépni az 5 grammos napi adagot rövidebb kurákkal és nagyobb szünetekkel a kúrák között. A méhpempőt minimum 15 perccel étkezés előtt kell beveni.
  Megelőzhető betegségek a méhpempő segítségével
  Csontritkulás
  45 év fölött ajánlott évi kétszer két hónapos kúrát tartani egy grammos napi adagolással!
  A méhpempő serkenti a petefészek müködését elősegítvén az ösztrogén hormon termelését, amelynek hiánya okozza a csontritkulást.
  Változó kor
  Egy 2004-es kutatás folyamán Szofiá-ban az Obsztetrikai és Nőgyógyászati Klinikán elvégeztek egy kísérletet 55 klimaxos nőn napi 0,5-1gramm méhpempő adagolással, 90 napig tartó kúrával, nagy sikereket elérvén a poszt-klimaxos szindromákban mint a: hirzutizmus, szívritmus zavarok, csontritkulás, keringési zavarok. Az esetek többségében teljes gyógyulást értek el.
  Rákos megbetegedések
  Csak a Tiszta méhpempőben található a 10-HDA (10-hidroxi-2-decenoik-sav). A 10-HDA gátolja a rák sejtek kialakulását és növekedését. Javasolt adagolás a napi 1 gramm, 60 napig tartó kúrákkal megismételvén évente 2-3szor. A kúra idején ajánlott egy vegetáriánus étrend, sok nyers gyümölccsel és zöldséggel amely elősegíti a Tiszta Méhpempő hatóképességét.
  Ateroszklerózis
  A New York-I Orvosi Kollégium – Endrokrinologiai karán 1995-ben Dr. James Vittek bebizonyitotta, hogy a 30-60 napig adagolt méhpempő jelentősen csökkenti a koleszterin- és a triglicerid szintet a vérben és gátolja ezek lerakódását az erekben.
  Adagolása: napi 1-2 gramm éhgyomorra, a napi főétkezések előtt. A kúra minimum 30 napig és maximum 60 napig tartandó, évente háromszoros megismetlésével, ha szükséges.
  Szívinfarktus
  Amellett, hogy a méhpempő csökkenti a koleszterinszintet és a triglicerideket, antioxidáns tulajdonságával megakadályozza a vérrögök kialakulását.
  Adagolás: napi 2 gramm éhgyomorra, 60 napos kúrákkal.
  Influenza és fertőzések esetén
  A méhpempőnek kitűnő antivirális hatásai vannak. Serkenti az immunrendszerben keletkező sejteket és aktiválja a már létező sejteket.
  Ez esetben ajánlott a 7 napos rövid kúrák 2-4 gramm napi adagolással.
  Nagyon hatásos az influenza megelőzésére járvány idején.
  Szenilis demencia estében
  50 év fölött amikor az idegrendszer erősen ki van téve az öregedésnek, évi három 60 napos kúra napi 2 gramm adagolással ajánlott.
  Belső kezelések
  Multiplex szklerózis, amiotrofiás szklerozis, Charcot és Lou Gehrig betegség esetén
  Ezen súlyos betegségek esetén csodálatos eredményeket értek el, azért ezek kezelésével külön foglalkozunk cikkünkben.
  Tudomásom szerint, a világon a legjobb eredményeket ezen a téren egy román orvos ért el, aki egy eddig szokatlan adagolási módszert alkalmazott, azaz napi 8-10 grammot 7 napig négy hetes szünettel amely után a kúra megismételhető.
  Depresszió –depresszív szorongás
  Néhány éve, a gyógyszeripar az orbáncfűt használja alapanyagnak az antidepresszív gyógyszerek gyártására, a méhpempő úgy tűnik, hogy az orbáncfűnél is hatásosabb és nincs mellékhatása.
  A depresszív betegek akik méhpempőt fogyasztanak, kigyógyulnak az álmatlanságból, visszanyerik étvágyukat és, idővel, a depresszív tünetek eltünnek és nő a jó közérzet .
  Adagolás: 30 napos kúrák, napi 2-4 gramm méhpempő adagolással. A kúra után 1-2 hetes szünetet kell tartani; ezután a kúra újra elkezdhető.
  Krónikus fáradtság szindromája
  A méhpempő az egyik legjobb serkentő hatóanyagként van elismerve, használata növeli a munka teljesítményt, növeli a figyelem kézséget, jótékonyan hat az alvásra, a memoriára és az összpontosításra.
  Adagolás: 3 hónapos kúrák napi 1-3 gramm adagolással. Az adagolást lépcsőzetesen kell növelni 1 grammrol 3-ra.
  Drog függőség
  Nemrég fedezték fel a méhpempő jótékony hatásait, amely megdöbbentette az orvostudományt ezen a téren.
  Elsősorban nagyon hatékony az elvonási tünetek megszüntetésében, egy nagy adag bevételével, 25 gramm (százszorosa az eddig normálisnak tartott adagnak) ami a legtöbbször eltünteti az elvonási tüneteket (reszketés, szorongás, inkoherens gondolkozás stb). Az adagolást 25 grammal kezdjük amely után naponta 2-5 grammra csökkentjük. A kúra 3 hónapot tart. Az alkoholizmus esetében még nagyobb sikerrel lehet használni a fenti kurát.
  Alzheimer-kór
  A méhpempőnek magas az acetilkolin tartalma amely létfontosságú az idegimpulzusok továbbítására. A legutóbbi kutatások arra következtettek hogy a méhpempő használata megállítja a degeneratív folyamatokat a központi idegrendszerben, sőt segít az elhalt sejtek újratermelésére.
  Adagolás: 10 napos kurákat ajánlunk napi 5-10 gramm adagolásával, amelyet egy 20 napos szünetnek kell követnie. Ez után a kúrát meg kell ismételni évente hatszor.
  Hepatitisz
  A méhpempővel kitűnő eredményeket értek el a hepatitisz összes formájában, de a legjobbakat a virális hepatitisz esetében ( A,B,C stb), ahol a méhpempő használata után jelentősen megnőtt az albumin és globulin szint, miközben a transzaminázis szint csökkent és megnőtt a jó közérzet.
  Adagolás: 90 napos kurát ajánlunk napi 3 gramm adagolásával, reggel, étkezés előtt. Egy kúra után 30-45 napos szünetet kell tartani amely után újra lehet kezdeni.
  Vérszegénység
  A méhpempő használata után jelentősen megnő a piros vérsejtek száma. Megfelelő adagolás esetén megszünnek a vörösvérsejtek morfológiai hibái és a vörösvérsejtek kipusztulási száma csökken.
  Adagolás: 4 hetes kurákat ajánlunk, napi 2-5 grammos adagolással. Az adagot növelni kell a betegség súlyosságától függően.
  Rövidlátás, progresszív rövidlátás
  Egy 2008-ban elkészített tanulmány alapján amelyet Dr. Jurate Jankauskiene a Kaunas-i Litván Szemészeti Klinika doktora végzett 25 rövidlátó betegen. A tanulmány végén bebizonyitotta, hogy a méhpempő 60 napos használata után a betegek látása jelentősen javult.
  Adagolás: 2-3 hónapos kúrákat ajánlunk napi 1grammos adaggal.
  Makula degenerácio
  Ugyancsak Dr. Jurate Jankauskiene a Passau-i kongresszuson bemutatott egy másik tanulmányt, amely bebízonyitotta a méhpempő kitűnő hatását a betegség megfékezésére. A betegeknek a méhpempővel való kezelés után 10%-al javult a központi vizuális érzékenységük alig 30 nap alatt.
  Adagolás: 2-3 hónapos kurákat ajánlunk napi 1 grammos adaggal.
  Cukorbetegség
  Az egyik legfontosabb szerepe a méhpempőnek ennél a betegségnél, hogy van ahol rendkivül lecsökkenti a szervezet inzulin ellenállását és, következtetésképpen, a lép nincs túlterhelve hogy inzulint termeljen és nem szükséges közbelépni semmi más kezeléssel a vércukorszint csökkenésére. Egyszerűen a szervezet önnmagában elboldogul az inzulin termelésével. 1-2 hónapos kúra után, amely alatt napi 1-3 gramm méhpempőt fogyasztunk, a vércukorszint jelentősen csökken és a hatás megmarad több hétig a kezelés befejezése után.
  Férfi meddőség, impotencia
  A méhpempő használata növeli a tesztoszteronszintet a vérben, amelynek fontos terapeutikus hatása van az endokrin alapon meddőség vagy impotenciával szenvedő férfiaknál.
  Adagolás: 90 napos kurák, napi 2 grammos adaggal.
  Női meddőség
  Orvosilag bebizonyitott dolog, hogy a méhpempő növeli a lutenizálo hormonok szintjét a vérben (hormon amely elősegíti az ovulációt), amely lényeges fontosságú az amenoreában, oligomenoreában, szabálytalan menstruációs ciklusban vagy petesejt elégtelenségben szenvedő nők kezelésében.
  Adagolás: 28 napos kurákat javasolunk napi 1-2 gramm adagolással amely után egy 28 napos szünetet kell tartani. E szünet után újra lehet kezdeni a kezelést. A kezelés évente 6-szor ajánlott.
  A méhpempővel való kezelés a legismertebb és leghatékonyabb terápia a női meddőség ellen.
  Spontán vetélés
  A méhpempő növeli a progeszteron szintet a vérben, amely segíti a terhesség megtartását. Egy hónappal terhesség előtt és a terhesség első két hónapjában napi 1 gramm méhpempőt kell fogyasztani éhgyomorra 30 perccel evés előtt.
  Korai változó kor
  3 hónapos kúrát ajánlunk amely alatt foyamatosan növeljük az adagolást. Első hónapban 1 gramm; második hónapban 2 gramm; harmadik hónapban 4 gramm napi adagolással – kétszer egy évben 30 napos szünettel a kúrák között.
  Reuma (artritisz, reumas poliartritis, porckopas)
  30 – 45 napos kurák ajánlottak napi 1-3 gramm adagolással. A méhpempő serkenti a mellékvese mirigyeket a gyulladásgátló kortizon termelésével, amely leállítja az izületi degeneratív folyamatokat és elősegíti a porcszövetek regenerálását.
  Törések
  Törések esetén egy 45 napos kúrát ajánlunk napi 2 gramm adagolással, evés elött.
  A méhpempő elősegíti a kallusz termelését (forrasztó csontszövet), elősegíti a csontok regenerálását törés esetén és lerövidíti a gyógyulás idejét.
  Külső kezelések
  A sperma csökkentett motilitása
  A “Journal of Gynecology & Obstetrycs” 2008-ban közzétette két egyiptomi doktor, Dr. A Abdelhafiz es J. Muhamad, tanulmányát amely nagy sikernek örvendett. Előállítottak egy méhpempő és méz keveréket 1:2 arányban amelyből 5 grammot (egy kiskanállal) behelyeztek a hüvelybe a szexuális kapcsolat előtt.
  A tanulmányt 99 személyen végezték el amelyet két csoportra osztottak. Az első csoport a keveréket használta miközben a második csoport a hagyományos mesterséges intrahüvelyes megtermékenyítést használta. Meglepő módon a keveréket használó csoportban a megtermékenyités 8,1%-al volt nagyobb.
  A méhpempő és a szépség
  A méhpempő belső használata estén rendkívüli eredményeket lehet elérni a bőrápolás terén, mint például:
  -a faggyumirigyek termelésének normalizálása, amely nagyon fontos a pattanások és a bőrgyulladások kezelésében.
  – Serkenti a bőrsejtek metabolizmusát, amely elősegíti a bőr nyomtalan és gyors hegesedését.
  – Nő az ösztrogén termelés, amely a bőrt finommá, selymessé és rugalmassá teszi.

  Külső használat esetén a bőrre kenve kitűnő fiatalító hatása van. Kenjünk a bőrre egy vékony réteget, hagyjuk 15 percig (ez idő alatt a bőr kipirosodik és megráncosodik, de nem kell megijedni), amely után langyos vízzel lemossuk és hagyjuk a bőrt megszáradni. Pár órán belül a bőr láthatóan finomabb és fényesebb lesz. A kezelést meg lehet ismételni 1-2 naponként, amely, idővel, a ráncok, foltok, színeződések eltünéséhez vezet.
  Óvintézkedések és ellenjavallatok
  A legfontosabb óvintézkedés és ellenjavallat a méhtermékekre valo allergia. Azon személyek akik hajlamosak erre az allergiára az első 2-3 napban 0,1grammal kezdjék a kurát, leállítva azt, ha szájüregi viszketést, emésztési zavarokat, légzési nehézségeket, orrfolyást vagy kiütéseket észlelnek.

 6. Kedves Rita!Láttam azt írtad hogy nagyon finom volt és édes,nos akkor biztos nem az eredetit szedted mert az igazi méhpempő nem édes hanem inkább savas és kásás.Napi 1-3 grammot kell éhgyomorra nyelv alatt elszopogatni belőle.Az idő tartama attól függ mire kell szedned.

 7. Sziasztok!
  Nagyon sokat utána olvastam a méhpempőnek, és igen, mindenhol azt írják, hogy az eredeti,tiszta méhpampőnek kifejezetten rossz íze van! Tehát ha finom, az akkor nem méhpempő, legalábbis nem tiszta!
  Én a napokban kezdem el szedni, remélem eredményes lesz!

 8. Sziasztok!

  Szeretném én is megosztani a méhpempővel kapcsolatos pozitív tapasztalataimat.

  5 év után sikerült végre teherbe esnem, 3 hónapja szedem egy táplálkozáskiegészítö cég méhpempő kapszuláját. Korábban próbálkoztam egy olcsóbb verzióval, amit a gyógynövény boltban szereztem be, de az sajnos nem volt hatásos. Az én problémám az volt, hogy nem volt peteérésem és méhnyálkahártyám sem, így nagyon maratoniak voltak a ciklusaim is. Agyalapi mirigy daganattal mütöttek 3 éve és zürzavaros volt a hormonháztartásom is. Sokszor jártam ultrahangon, de sajnos a várt eredmény és javulás a méhpempő kapszula szedése ellenére is elmaradt…. Az orvosok sem biztattak sok jóval…

  Egyik barátnöm ajánlotta ezt a drágább terméket, aki szintén ennek segítségével lett kismama. Ez a termék magas koncentrátumban tartalmazza a méhpempő hatóanyagait. Nem akarok terméknevet írni, mert ez itt nem a reklám helye, de privátban szívesen megírom.

  Az orvosom nem akart hinni a fülének, amikor elmeséltem neki, hogy pozitív lett a tesztem, majd ő is megbizonyosodott róla, hogy egy 6 hetes pocaklakóm van.

  Mindenkit arra szeretnék biztatni, hogy ne adja fel, próbálkozzon a természetes szerekkel is, mert sokszor az alternatív gyógymódok is sokat segíthetnek! Nagyon messziről indultam, többször elhatároztam, hogy nem foglalkozom tovább a baba témával, elfogadom, hogy nekünk nem lesz. Az örökbefogadás lehetőségét is felvetettünk, de a férjem azt kérte, várjuk még egy évet vele. Egy pár napos hullámvölgy után mindig hajtott a vágy, hogy elérjem a célomat!

  Sok sikert kívánok mindenkinek!!!!!

 9. Ma érkezett meg a 100 grammos méhpempőm. Hát mit ne mondjak…ennek borzasztó íze van :( A nyelvem alá tettem 1 grammnyit, de mivel folyékony, szétfolyt és a szám tele lett nyállal a pempő hatására. Mivel meg kell várni a felszívódást – ami lehetetlen 2 liter nyállal a számban – nem mertem nyelni. Megpróbáltam mégis, mert már tényleg nem volt hely a számban és rámjött a hányinger :( Elég szúrós íze van. Valahogy másra számítottam. Ti hogy szeditek? Mert ez nekem így elég nehezemre esik…meg egyszerűen lehetetlen. Valószínűleg pocsékba megy, ha így tudom csak bevenni.

 10. Valaki tudna nekem segíteni a telefonszámot adni méhésztől beszerezhető méhpempőről? Vagy ha valakinek van esetleg eladó engem érdekelne!

 11. Szia Anita!
  Megírnád nekem,hogy milyen fajta méhpempőt vásároltál!
  Lombikos vagyok és jól jönne a jó tanács!
  Köszönöm!
  Médea

 12. Szia Anita!

  Kérlek küldd el nekem ennek a méhpempő kapszulának a nevét. Nagyon sokat segítenél vele!

  Előre is nagyon köszönöm!

  Violetta

 13. Akkor te Rita a pempős mézről beszélsz,mert a méhpempő nem méz izű,köze sincs a mézhez sem izíleg sem sziníleg!
  Én 50g kiszerelésért fizettem 6500ft-ot ami akciós volt!

 14. Szia,olvastam leveled,mert nekünk se akar összejönni a baba…és hallottam erről a méhpempős dologról,ez tényleg annyira jó mert én már nem tudom hogy miben bizzak,és nagyon magam alatt vagyok,kérlek ird meg privátban h,hol lehet ilyen tiszta méhpempőt venni,előre is köszönöm!!!

 15. Sziasztok !
  Én minden nőnek csak ajánlani tudom a méhpempőt!!!!
  3 éve volt egy terhességem ami 9 hetesen influenza miatt sajnos elment. Kb 2,5 éve próbálkoztunk , próbálkoztunk és próbálkoztunk. Kivizsgáltak és minden eredményem jó volt. Kipróbáltunk minden teát , de semmi. Egyszer a neten rábukkantam a 100%-os tiszta méhpempőre. Az élettársammal úgy döntöttünk, hogy adunk még egy esélyt magunknak a kórházi beavatkozások előtt. Megrendeltük a méhpempőt és mind a ketten reggelente éhgyomorra megettünk 1-1 g-ot. Az első hónapban szépen rendbe tette a mensim. A második hónapban pedig már nem jött meg !!!!!!!! Ma voltam az Uh-n és már 9 mm-es a babánk. Ha nem velem történik el sem hiszem ! Csak bátorítani tudok mindenkit ! Érdemes kipróbálni ! Üdv. Mindenkinek !

 16. úgy tünik a negatív véleményt itt törlik sajnos! :( Tegnap hosszabban ecseteltem itt, hogy sajnos nekem még jobban felborította a ciklusomat a pempö. Használat elött 1-2 nappal voltak csak barnázásaim, most mióta meg szedem 5 nappal a vérzés elött elkezdtem barnázni + egy nappal elöbb jött meg, pedig már elötte is éppen eléggé rövid volt a ciklusom (csak 23 nap!). :( Sajnos, pedig bíztam benne!

 17. Sziasztok!
  Mi 16 éve próbálkozunk és a mai napon kaptuk a hírt h nem osztódott megfelelően az 1szem petesejtem ahhoz h beültessék (lombik) el vagyunk keseredve. Most jutottunk el a legtávolabb, eddig még meg sem termékenyült. Amh 0,1 alatti. Azt szeretném kérdezni h szerintetek rosszat csinálhatok e a méhpempővel mert óvatosan kell mindent kezeljek nehogy méginkább merítsem az amúgy is kimerülőben lévő petefészkemet. Más ötletetek még esetleg ami a petesejt érést segíti?
  Köszi

 18. Kedves Anita,
  megírtnád, hogy melyik cég méhpempőjét szedted?
  Mi is nagyon szeretnénk Babát…

  válaszod köszönöm,
  Piroska

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ...

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás