Lombik indítás jövőhéten

április 28, 2011 | Az én "utam", Lombik

Ma, ápr. 28-án kellett mennünk a Kaáliba. A fogamzásgátló tablettából az utolsó szemet ápr. 24-én szedtem be. A mensi pedig még nem jött meg.

10.30-ra kaptunk időpontot. Nem volt nagy tumultus, mégis csak 13 óra körül hívtak be.  Sebaj ezt még kibírja az ember a cél érdekében. Krizsán doktornő megvizsgált, megnézte a cisztuskát :) (cisztát), hogy elmúlt. Aztán instrukciókat adott az irodájában.

Nagyjából annyi, hogy felírta a hormoninjekciókat és az adagolásukat, meg kell várnunk mikor jön meg, az első napján telefonálok neki, megtudakolom mikor fog menni dolgozni, ugyanis pont szabin lesz jövőhéten csak egy nap fog bemenni, szóval amikor megy aznap kell nekünk is újra menni. Közben pedig a vérzés harmadik napjától kell kezdeni a injekciókat. Mellette még szedni kell tablettákat: Femibion (magzatvédő, ezt már eddig is szedtem), Aspirin 100mg (4.naptól), Magne B6, C-vitamin 500mg.  Kaptunk még aláírni való papírokat a kezelésre vonatkozóan, és egy részletes tájékoztatót a kezelés menetéről vagyis az egész mesterséges megtermékenyítésről.

A költségek:

-kétféle injekció:  12250 + 15052 = 27.302 Ft

-Aspirin protect 100mg: 433 Ft

-Béres C-vitamin 500mg: 760 Ft

-Magne B6 van itthon, és Femibion is, de ha most kellett volna megvenni az még plusz 4000 Ft.

Összesen: 32.455 Ft + üzemanyag költség /Kb 100km oda és 100km vissza/

Eddig egész tűrhető…

 

És közben nagyon örülök, hogy közeledek a terhességhez. :)

Tags: ,

Megosztás a Facebook-on

Comments7 hozzászólás

 

 1. Heni32 szerint:

  Szia!
  Én is pont ma voltam a Kaáliba Szegeden!
  Mi a Doktor Úrhoz járunk.
  Ti már egy lépéssel előttünk jártok,és ez nagyon jó,hogy ilyen részletesen leírtad,hogy mennyibe kerültek az injekciók és a vitaminok!Örülök,hogy ti már itt tartatok és szurkolok nektek,hogy ,minden rendben legyen!!
  Sajnos nekünk nem egyszerű a dolog,de reméljük hamarosan eljön a mi időnk is!!
  Szurkolunk nektek nagyon
  Heni

 2. tunde szerint:

  Szia NEKEM HALA ISTENNEK NINCS SEMMI PROBLEMAM AZ EGESZSEGGEMMEL ,HANEM A FERJEMMEL VAN A BAJ SAJNOS! TEHAT EN A BUDAPESTI KAALIHOZ TARTOZOM ES AZ ORVOSOM DR.ZMATONA GABOR! NAGYON JO DOKI!!!!!!! 9 EN JOTT MEG A MENSTRUAZIOM APRILISBAN ES NEKEM A 21 DIK NAPTOL,TEHAT APRILIS 30 AN KELL EL KEZDENEM AZ INYEKCIOZAST SUPREFAKT 0,5 OT MIND ADDIG AMIG MEG NEM JON A MAJUSI MENZESZ. UTANA A 4 DIK NAPON ULTRAHANG ES EL DONTI AZ ORVOS HOGY NOVELI VAGY CSOKKENTI AZ ADAGOT . EGYEBKENT UGY MAJUS 11 KE KORUL MEGYEK FEL AZ ELSO KONTROLLRA TUDNILLIK NEM ELEK MAGYARORSZAGON ES IGY TELEFONON KOMUNIKALOK A DOKIVAL NAGYON RENDES REMELEM TALIZUNK EGYSZER?

 3. Kisgonosz szerint:

  Mennyi ideig kellett fogamzásgátlót szedned?

 4. admin szerint:

  20 napig kellett szednem. Holnap megírom az újabb részleteket, mert holnap megyünk ismét Szegedre.

 5. Kisgonosz szerint:

  Jaj, nagyon szorítok, hogy sikerüljön, puszillak és várom a fejleményeket:))))

 6. andimi szerint:

  sziasztok,mi most készülünk az első lombikra,tudnátok nekem írni róla?elejétől végéig,ha lehet,hogy hogyan zajlik az egész…:)

 7. andimi szerint:

  Nagyon izgulok,és olyan jó lenne olvasni róla, az első konzultációtól,a végéig…nagyon megköszönném …. :))

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets