Ma volt az embriótranszfer (beültetés)

május 17, 2011 | Az én "utam", Lombik

 

Megvagyunk! Hárman, velem együtt. :)

Ma reggel mikor telefonáltam a Kaáliba, azt a hírt kaptam, hogy az 5 embrióból 2 nagyon szép, 3-nál viszont lelassult az osztódás. /Tegnap is telefonáltam, tegnap még 5 szépen fejlődő volt./ És már félóra múlva indultunk is Szegedre. 5 perc után be is hívtak, előttem még bement egy inszemes lány, aztán én jöttem. Beszéltünk a doktornővel, hogy kettőt sikerült felkészíteniük a transzferre, azt a kettőt tudja visszarakni vagy ha én úgy akarom akkor egyet. Naná, hogy kettőt kértem. Mint a boltban mikor vásárolsz: 2 sárgadinnyét kérek. :)

Úgyhogy elkezdtük a beültit, először ultrahang, aztán öblítés, aztán katéterrel felhelyezés. Újra ultrahang, egy fénykép róluk és már toltak is ki a pihenőbe. A képen egy minyurka fehér pötty látszik, a doktornő azt mondta, az két  buborék  és közötte van a két embrió. :)))  Mert persze az embriót ilyenkor még nem lehet látni uh-val.

Feküdtem, szundikáltam egy órát, csörögtem a páromnak hogy jöhet be, mert kint ült a kocsiba, aztán vártunk félórát és szólítottak a dokinőhöz. Ja a pihenőben volt egy román lány is szegény rosszul volt, ő punkción volt túl (leszíváson), és hányt az altatás után. Neki 16 petesejtje lett. Van akinek ennyi sikerül, de azt szokták mondani az a minőség rovására megy, és sokszor az ilyen sokból is csak 2-3 jó lesz a végén.

Nekem tökéletes ez a kettő kis huncut is itt a pocimban. :)

Minden bogyit ugyanígy kell tovább szedni, mint eddig, csak meg van hogy melyiket hány napig, hétig.

Két hét múlva pozitív teszt. :)

 

 

Tags: , ,

Megosztás a Facebook-on

Comments20 hozzászólás

 

 1. tunde szerint:

  Sziooo Orulok hogy sikerult a beultetes remelem ne1ed sikerulni fog!!!!!!!!!! EN mar egyszer ugyan ugy vegig mentem ezen az egeszen es nagyon biztos voltam benne es sajnos nem tapadtak meg!!! Iszonyuu volt pedig nem nekem van problemam ! te ebben a 2 hetben tegyuel ugy mintha semmi nem tortent volna tudom nehez de hidd el tobb eselyed lessz! Most itthon vagyok en is BUDAPESTEN es holnap megyek a KAALIBA a ferjemet tegnap megint megoperaltak es rosszabb az eredmeny a tavainal de szerencsere le van meg neki egy ampulla fagyasztva a tavajirol es holnap meg tudom mi lessz!! newkem elegem van a szurkalasbol alig varom hogy vegre le szivjak ,ami a hetvegen lessz valoszinuuu!!! sok sikert tunde

 2. Anna szerint:

  Nagyon drukkolunk Neked, és várjuk a jó híreket :)
  24 hetes lombikos kismami és babája :)

 3. cat szerint:

  Úgy legyen! :-) Szorítok, hogy sikerüljön! Augusztusban pedig én is csatlakozok majd hozzád. :-)

 4. eera74 szerint:

  Én is szívből gratulálok. Szeretnék már itt tartani ahol te! Tudod az anyagiak. Vigyázz magatokra. eera.

 5. Kisgonosz szerint:

  Szia! Eddig jól alakulnak a dolgok, vigyázz magadra! Sikerülni fog!
  Mi is készülünk a Kaáliba Kaposvárra, csak nekünk is most az anyagiak közbe szóltak.:(

 6. Ildikó szerint:

  Csatlakozom én is, és nagyon nagyon drukkolok.
  Többször írtál a pozitív gondolkodásról, én csak ezt tudom most neked mondani, hogy kizárólag úgy gondolkodj, hogy ott vannak, és meg is maradnak. Én is túl vagyok már egy lombikon, és első pillanattól, már leszívás után úgy gondoltam a leszívott sejtecskéimre, hogy a kicsikéim, és amikor visszakaptuk őket, folyamatosan csak arra gondoltam, hogy ott vannak, jól vannak. A kettőből egy megmaradt. Nagyon megérdemelnéd, hogy végre sikerüljön, és ez a blog később már egy másik csoportot szólítson meg, és végre a kismamaságról szóljon:-) Drukk-drukk-drukk

 7. zsuzsa szerint:

  Nagyon örülök, hogy már itt tartotok. Szorítok Neked és várjuk a további pozítiv híreket Tőled. Nekem sincs babám még, de mióta olvasom a pozítiv híreid egyre inkább hiszek abban, hogy nekünk is sikerülni fog. Nagyon drukkolok!!!!

 8. Ancsa szerint:

  Nagyon szorítok Nektek!Sikerülni fog!
  Várom a fejleményeket!!!!

 9. HERI szerint:

  LÉGY ÁLDOTT!

 10. Kepplerne Csilla szerint:

  Szia!
  Nagyon sok sikert kivanok.

  Szeretettel Csilla

 11. erabera szerint:

  Szia!

  Én múlt hét csütörtök óta szurizom magam. Nagyon izgulok neked pedig nagyon szurkolok hogy sikerüljön!

 12. tunde szerint:

  Ma majus 26 an lesz 13 orakkor a beultetes nagyon izgulok hogy harmadszorra sikerulni fog valoszinu hogy 2 en leszunk meg en sok sikert mindenkinek aki azt eli at amit mi!!!!!!!!!!!!

 13. admin szerint:

  Biztos sikerül! :)

 14. krisztin1105 szerint:

  ??? :)

 15. krisztin1105 szerint:

  Végig követtem a történetedet, mivel -ha néhány nappal is, de – hasonló cipőben-időben járunk :) Ugyanezen estem át én is, holnap lesz “eredményhirdetés”..Remélem teljesült a vágyad…

 16. admin szerint:

  Sziasztok!

  Holnap kiderül, de valószínűbb hogy nem sikerült, mert a beülti után 11. és 13. nap pozitív volt a teszt, azóta pedig két naponta negatív. Ma már a 20. napon vagyok. Holnap lesz egy vérvétel, és ahogy a doktornő mondta, pontot teszünk a végére.

 17. ansh szerint:

  Kedves Reni!

  Ne add fel a reményt! Ezek a negatív tesztek nagyon becsapósak, mindenesetre ha egyszer elkezdett termelődni a HcG, akkor, még ha sajnálatos módon nem is marad meg valakinél a terhesség, a hormon akkor is elég lassan ürül ki, kb. 19-35 nap alatt a terhesség korától függően. Tehát sokkal valószínűbb szerintem, hogy a teszt téved, mert ennyi idő alatt még nem ürült volna ki a hormon még a legrosszabb esetben sem. Én legalábbis így tudom, és így remélem!

  Mindenesetre nagyon várjuk a fejleméyneket és szurkolunk Neked!

 18. Andi szerint:

  Nagyon drukkolok Neked!
  Mit mondtak ma a vizsgálaton?

 19. ansh szerint:

  Reni, ma sokzsor idenéztem, nagyon szorítottam Neked, remélem, hogy legnagyobb örömeddel vagy elfoglalva, de azért hamarosan jelentkezel:) Addig is a legjobbakat kívánom neked!

 20. Molnár Rebeka szerint:

  valaki megtudná mondani hogy ha beültetik akkor menstruálsz

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets