Aviva torna kellékei

április 6, 2009 | Mozgás

Az Aviva torna többféle női vagy akár férfi betegségben, problémában segíthet. Pl.: női meddőségre is kiváló.

Ha megrendeled az Aviva torna könyvet (könyveket), kapsz egy cd-t is a csomagban. A cd-n igencsak régi dallamok csendülnek fel, bár némelyik nem is olyan rossz, és mire már harmadjára tornázol, egészen megszereted vagy legalábbis megszokod őket.
Viszont az nagyon jó, hogy a zeneszámok ritmusa alkalmazkodik a tornagyakorlatok megfelelő ütemben történő végzéséhez.
Tehát lassan végzendő gyakorlatokhoz lassú számok szólnak, a gyorsan végzendő mozgásformákhoz pedig jó gyors ritmusos számokra mozoghatsz.
Szükséged lesz egy székre, ami támaszkodás célját szolgálja. Olyan helyen végezd a gyakorlatokat ahol magad elé letudod tenni a könyvet, mert folyamatosan nézned kell a gyakorlatok leírását és a képeket (fotókat is). Aztán egy idő múlva már elég csak a képeket nézni, és tudni fogod melyik fotó mit takar.
És az elején kell még egy törölköző is, amit a derekadra kötsz, úgy hogy hátul legyen egy nagy csomó, nekitámaszkodsz a falnak vagy szekrénynek és így mozogsz le-föl. Erre azért van szükség, mert így tudod csak érezni hogyan kell végig tartanod a tested a torna közben.

Plusz szükséged lesz még az elején kb 3/4 óra időre, később pedig már csak 25 percre. Vagy kevés idő híján választhatod a 15 perces gyakorlatsort is.

Tags: ,

Megosztás a Facebook-on

Comments (1)

 

  1. Kardosné Kiss Edina szerint:

    szeretném megtanulni az avivát.

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets