E-mail

info@teherbeeses.hu

meddoseg_kitartasAz, hogy valakinek sokára adatik meg hogy gyermeke legyen, na az tényleg kegyetlenség a sorstól. Egy évnél hosszabb küzdelmet már nehéz elviselni. Amikor tíz éves történeteket hallok, hát mindenem ketté áll, még az is amiből egy van. Sokszor magát okolja a valamikor majd anyává váló nő, keresi magában az okokat, mind lelki mind testi szinten. A legrosszabb, hogy nem látni hol a vége. Mert ha tegyük fel valaki megmondaná, hogy:  “hát neked lányom 3 év múlva lesz gyereked és punktum”, akkor tudja az ember hogy mire készüljön, addig is miket valósítson meg, sőt fel is tudna készülni az összes babafelszereléssel mire érkezik a baba. No de ez nem így van sajnos, hanem egy végeláthatatlan folyamat kezdődik. Szeretnék bátorítani mindenkit aki a gyerekéért küzdő fázisban tart, hogy tartson ki, mert van miért.

10 ok, miért is tarts ki, miért érdemes hinned abban, hogy Te is megkapod végre a Kis Drágaságodat:

 

1. Te is sorra kerülsz, mint MINDENKI

Valahogy ezt el kell hinned, hogy előbb-utóbb mindenki sorra kerül, mindenki beállhat a sorba. Te is ott állsz a sorban, azt persze nem tudni hanyadik vagy, de a sor csak fogy, és egyszer csak Te leszel az első helyen, és megtörténik veled is, hogy végre terhes leszel a 9 hónap múlva megszületendő babáddal.

2. Megváltozik az életed, ezért élvezd a mostanit

Miután megszületik a babád, egész más lesz az életed, minden a baba körül fog forogni. Nagyon kevés időd marad magadra és hobbijaidra, örülsz ha a lakást sikerül valahogy rendben és tisztán tartani. Megtanulsz sok mindent egy kézzel csinálni, mert a másikban a gyereket tartod, vásárolni elindulni sem egyszerű babakocsival, csak olyan boltba mehetsz, ahova be tudod azt is tolni, stb, stb. Szóval más élet, más szervezések, ezért próbáld kiélvezni a mostani életedből amit lehet, addig is próbáld ÉLNI az életed.

3. Boldog leszel

Tarts ki, mert nagyon nagy boldogság vár rád, miután megszületik kisbabád. Vannak persze kisebb kellemetlenségek, az elején a nem alvás, aztán a fáradtság, a sok szervezés, de ezeket abban a pillanatban elfelejted amikor rád mosolyog a picurkád, és megemelkedik az endorfin szinted, vagyis elönt a boldogsághormon.

4. Mással össze nem hasonlítható

Addig míg nem érted el célod, hogy babád szülessen, nem is tudhatod pontosan elképzelni milyen érzés. Álmodozol róla, és van valami sejtésed, de mégis mikor majd valósággá válik, rájössz, hogy eddig hogy is tudtál meglenni enélkül az érzés nélkül, mert mással össze nem hasonlítható.

5. Valahol vár Téged a babád

Ha kicsit is hiszel az ezotériában, hogy a lélek nem hal meg a testtel együtt, hanem utána készen áll a további feladatai elvégzésére egy következő testben, akkor ebből az következik, a Te babád lelke is valahol az éterben ott várakozik, illetve várakozni fog. Hogy mennyi időt tölt fent, az teljesen változó. Hát erről lehetne sokat olvasni, nagyon érdekes téma. A lényeg hogy tudd, a lelke az valahol már létezik, és egyszer csak kiválassza szüleit, és testet ölt.

6. Nem tudhatod mikor következik be

Kiszámíthatatlan mikor történik meg veled a baba sikeres fogantatása. Lehet hogy váratlanul, amikor már te magad sem hiszed hogy sikerül, lehet hogy a következő ciklusban, lehet hogy több ciklus múlva. Egyszer csak hirtelen ott lesz, és csak nézel nagy szemekkel…

7. Nem tudhatod mitől

Nem tudhatod mitől fog sikerülni, természetesen vagy mesterségesen inszeminációval vagy netán lombikkal. Nem lehet tudni melyik gyógymód, melyik praktika fog segíteni. Próbáld ki azokat a segítségeket, amiben hiszel, néha tarts pihenőt ha úgy érzed, és valami segíteni fog, hidd el.

8. Magadnak is bizonyítasz

Ebben a várakozós időszakban eldől mennyire vagy erős, mennyire erős a párod, mennyire erős a kapcsolatotok. Ha ezt kibírjátok, nem nagyon van ennél nehezebb dolog, ami szétválaszthatna titeket. Próbálj erőt venni magadon, és hinni benne hogy sikerülni fog, és megmutatni magadnak milyen erős vagy.

9. Hogy a leendő nagyszülőknek IS örömet okozz

Persze elsősorban magadnak akarsz örömet okozni, a nagyszülők csak másodsorban jönnek. Miután megszületik majd babád, a nagyszülők, vagyis a te szüleid, hirtelen gyerekké válnak. Újra átélik a babázás örömeit, persze már a kötelező feladatok nélkül, és meglátod tudnak úgy viselkedni mintha maguk is kisgyerekek lennének. Átalakulnak: játszanak, énekelnek, mondókáznak, vidámkodnak. Örülnek az új unokájuknak, akár első, akár többedik.

10. Természetes, hogy terhes leszel

Vedd úgy, hogy az teljesen természetes folyamat hogy te terhes leszel. Az most mindegy hogy lombikkal vagy spontán jön össze, a lényeg hogy a női test arra lett feltalálva, hogy teherbe tudjon esni, ki tudjon hordani egy magzatot, és 9 hónap múlva meg tudja szülni. Koncentrál a természetesség folyamatára, és hidd el, hogy te is képes vagy rá!

Végül egy idézet Müller Pétertől, a life.hu weboldalon megjelent írásából:

“azt mondja a Tibeti Halottak Könyve, hogy a Lelkek odaátról, a “köztes létből” kilesik a szeretkezésünket. Vonzza őket a szerelemörvény. Egyszerre érzik a vonzást és taszítást, és vágyódnak a testi születésre. Azt akarják, hogy a férfi legyen az apjuk és a nő az anyjuk. Aszerint, hogy férfinek vagy nőnek születnek majd, vonzza őket az egyik, és taszítja a másik.

A lélek különös és minden szinten működő örök erotikája ez: nemcsak a két ölelkező test vonzza egymást, hanem a lélek is, a leendő gyermek lelke.
A szeretkezés erőtere csalja őt ide, a földi létbe. Ha azt látja, hogy leendő szülei nemcsak szeretkeznek, de lelkileg is szeretik egymást – hiszen ők is Lelkek, mint ő, ha testben élnek is -, szóval ha látja és érzi, hogy ez egy testi összecsapódás, egy szerelemörvény is, annál szívesebben hagyja magát beszippantani, s vállalja a leendő gyermek szerepét.

A népi szólás azt mondja a gyönyörű kisbabára: “Szerelemgyerek”. Így van.”

Ajánlott cikkek

10 Hozzászólás

 1. Ez a cikk nagyon “jól esett” lelkileg! Nagyon jókor jött… Köszönöm!

 2. Nekem is nagyon jól esett, nagyon nehéz, 1 évnél tartunk lassan, próbálok erős lenni és hinni abban hogy egyszer én is anya lehetek. Kitartás mindenkinek, aki azért küzd hogy anya lehessen! Ezt csak az érti aki átéli hónapról hónapra, évről évre.

 3. Nekem is jó olvasgatni. Most derült ki az IR és a PCOS is, azt hittem összedől a világ. Olvasok, kapom a sok infót és nem is tudom mihez fogjak. Az endokrinológust javasolta a nőgyógyászom, az a következő lépés. Closty után nem látott tüszőt. Most 2 hónap Inofolic következik, utána pedig nagy valószínűség szerint megműt. Van bennem félelem, szó se róla… :(

 4. Kecskeméten Dr. Naszódy Pétert ajánlom endokrinológus és belgyógyász. Bejelentkezés: meditres.hu

 5. Szia! Jó volt elolvasni, mi 6. éve várjuk kicsi angyalkánkat. Sok mindenen végigmentünk már. Júl 16.-án volt a 3. HSG-m mert mindig összetapadnak a petevezetőim csak azt tudnám miért hamar és újabb műtét írtóra fájt mindig. Most aug végére hátha kapok nődokimtól időpontot inszem konzultációra, most már ennyi év után valahogy akkor is összehozzuk kicsi babánkat Nem adom fel, harcolni és küzdeni fogunk mint eddig. Én 31 évet töltöm nemsokára párom 39 és igen csak szalad az idő Biológiailag főleg.

 6. Sziasztok!

  6 év sikertelen próbálkozás után meddőségi kivizsgálásra mentünk, ahol kiderült, hogy mindkét petevezetőm teljesen zárt, ezért a természetes fogantatás kizárt, csak IVF jöhet szóba. Többszöri sikertelen lombik (ICSI-t is igénybe véve) után úgy döntöttünk, hogy elég volt. Nem lesz gyerekünk. 10 év telt el.

  A kapcsolatunk az első perctől fogva rendkívüli, 1-ek vagyunk 2 testben, ezért hiába ajánlottam fel, hogy keressen egy nőt, aki megadja neki a család csodálatos élményét, a Férjem ragaszkodott ahhoz, hogy csak velem boldog, senki más nem kell neki.

  Az életünket, s elsősorban a sajátomat olyan irányba tereltem, hogy ki tudjam tölteni azt az időt, amit egyébként a gyerekünkkel töltenék. Magyarán lekötöttem, lefoglaltam magam.

  Persze nem szívesen találkoztam azokkal a barátokkal, ahol baba született vagy éppen babát vártak, de azt hiszem ez érthető, igyekeztem leplezni a belső szomorúságom – őket pedig nem megbántani, hisz nekik ez a legnagyobb boldogság.

  A múlt hónapban aztán – vegetáriánus vagyok – egymást követő 4-5 este rohamszerű hús ehetnék jött rám, de olyan mértékben, hogy egy fél szál házi kolbászt megettem mustárral. Reggel pedig furán hányingerem volt, de betudtam annak, hogy a hús miatt. Utána ráeszméltem, hogy nekem már meg kellett volna jönnie, de még ekkor is elutasítottam a gondolatát is, hogy esetleg valami történt… ááá, majd megjön, mit számít, terhes biztos nem vagyok.

  Már két hete késett és kicsit megnőtt a hasam, nem tudtam kényelmesen begombolni a szoknyám valamint akkorák lettek a melleim és úgy feszültek, hogy alig fértek bele a melltartóba és annyira érzékenyek voltak, hogy hozzájuk se tudtam érni + fura érzések-érzetek jöttek odabentről.

  Ekkor már azt mondtam, hogy túl sok a “véletlen”, a menzeszemnek továbbra sem se híre, se hamva nem volt, pedig mindig pontosan megjön, +/-2 nap.

  Vettem egy tesztet, de ilyen bóvlit kaptam, amit a Tescoban lehet kapni, nem mutatott egy csíkot sem, nem hogy kettőt, rossz volt. Persze én azt mondtam, hogy tessék, hogy lehettél ennyire idióta, bedőltél, biztos csak álterhes vagyok, lelkileg viszem bele magam, elképzelem. Utána másnap csak vettem egy Gábriel tesztet, ami azonnal két csíkot mutatott! 2 vastag csíkot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Tudjátok mit jelent ez egy olyan nőnek, aki 10 éve él avval a tudattal, hogy meddő, hogy hibás, hogy nem tudja teljesíteni az alapvető női feladatot és nem tudja megajándékozni a szerelmét egy közös gyermekkel, aki kettőnkből fakad, amiben egyesülni tudnánk, aki betöltené az életünket fénnyel, szeretettel, örömmel…

  Azonnal felhívtam a nőgyógyászom, de nem tudtam elérni többszöri hívásra sem. UH-n akartam látni, hogy ez igaz-e, amíg nem látom a saját szememmel, addig nem hiszem el, addig nem hihetem el.
  Felütöttem a netet, magánklinikát kerestem, ahol azonnal, ha lehet már azon a délutánon fogadnának, hát másnapra tudtam időpontot intézni.
  A Férjemnek nem szóltam egy szót sem, elmentem, felfeküdtem, betolták a vizsgáló eszközt és a méhem belsejében egy csodálatos gömböcske ábrázolódott a látótérben, egy szabályos kerek, csodaszép, formás kis gömb. Egy valódi CSODA!

  Egy meddő nőnek, akinek mindkét petevezetője zárt!

  Csodák igenis vannak, hinni kell Istenben, imádkozni kell és megadatik, amint eljött az ideje!

  Nekünk most jött el! Én azt kívánom minden olyan nőnek, aki már feladta, hogy imádkozzon, forduljon szeretettel önmaga és Isten felé, s akkor sikerülni fog! Egyetlen út van, a szeretet és a hit útja!

  Nagy ölelés mindenkinek!

  Egy boldog kismama

 7. Gratulálok! Remélem azóta is rendben van minden! Tényleg egy csoda történt! :)

 8. Köszi a cikket..Jó volt olvasni. Már túl vagyunk a nagy nagy várakozáson és minden máson is, és olyan jó olvasni, hogy ír vk erröol. Sokszor csak atz hallani, hogy tarts ki és az emebrek nem értik milyen hosszú évekig várni. 30 felett..:)
  De érdemes így igaz, és nagyon is!!!

 9. Úristen most folynak a könnyeim a Szeretet- csoda történetét elolvasta… Ez annyira szívszorító és annyira örülök, hogy megadatott nektek… Tényleg egy csoda!! :)
  Nagy lelkierőt adott, mint ahogy a cikk is :) Köszönöm nektek!

Hozzászólások küldése lezárva

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ...

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás