Aviva torna- van akinek ez segített

május 25, 2009 | Mozgás

Akiknek az Aviva segített teherbeesni:

Édesanyám,aki csak a nevelő szülöm az összes létező vizsgálaton átesett,s 25 év alatt többször is ment mindenfelé,hogy terhes legyen.Mig végül februárban elment az Aviva tornára heti 3 alkalommal.És most derült ki,hogy 5 HETES TERHES!!!!Hihetetlennek tünik,de segített.Mint kiderült 10ből 6 anyukának a 6 hónap alatt sikerül teherbe esnie.

Nekem egy ismerősöm ismerőse akkor esett teherbe amikor AVIVA-zott. Hogy attól-e azt már sose tudjuk meg!

nagyon összevissza volt a ciklusom (56 és 50 napra jött meg), és miután elkezdtem a tornát, nem azonnal, de beállt a 35 nap, amilyen azelőtt volt. közben elkezdtem a hőmérőzést is, az is sokat segített, így utána 3 hónappal, első nekifutásra babás lettem :)

mi 8 hónapig hiába próbálkoztunk de csupán két hetes aviva tornázás után spontán fogant meg a lányom ! azóta már megszületett a fiam,

Nem tudom biztosan, hogy a tornától, de nekem bejött Wink
Csak egyszer kínlódtam végig a tanárnővel, és 3 év szenvedés után, endometriosis mellett, 2 sikertelen lombikot követően, a feladás és elfogadás után spontán babám lett.

Buzgómócsingként szinte naponta megcsináltam (hehe, akkor még volt rá időm ), és bő 1 hónapon belül ott lapult a lányom a pocakban.
Ám nyár végén újra jött a “babát szeretnék, de moooooost” érzés, így újra elővettem a tornát. Talán egy hónap sem kellett, és a pocakban lapult a kisfiam.

Amikor én jártam, akkor a csoportunkba volt egy lány, aki 8 éve nem tudott teherbe esni. Már volt inszemin, lombikon, mindenen. Szegény nagyon túlsúlyos is volt, hormonzavaros, össze-vissza ciklussal. Elkezdte az Aviva-t és fél év múlva teherbe esett.

Nekem segített. Rendezte a ciklusomat, ami előtte 35-40 napos volt, ráadásul a méhnyálkahártyám se volt hajlandó vastagodni ciklus végére. Aztán 1 vagy 2 hónapot tornáztam (szégyellem, de nem emlékszem pontosan), és rögtön teherbe is estem, ami előtte 8 hónapig nem sikerült.

Egy asszonynál megállapították: azért nem lehet gyermeke, mert nem járható a petevezetéke.Avivázott és ma a második babáját várja.

Egy férfi a feleségével érkezett az Aviva tornára. Három hónap alatt 4 millióról 10 millióra nőtt a spermaszáma, és a felesége hosszú meddőség után teherbe esett.

A szegedi Anitának egy nőgyógyászati műtétet követően azt mondták az orvosok: kicsi a valószínűsége még annak is, hogy a lombikprogram eredményes lesz nála. Négy hónap után az Aviva módszer alkalmazásával természetes úton teherbe esett.

,,Én vagyok az a szőke tüsihajú lány, aki gyógyszert szedett – sárgatest-alultermelés miatt -,hogy megjöjjön a menstruációm. A torna segített, hogy  magától megjöjjön!” – írta egy lány az Aviva tanfolyam után.

S egy másik levél: ,,Megszületett a lányunk, Hanga. Avivával négy hónap alatt sikerült megfogannom. Remélem, az én esetem segít kitartani azoknak, akik hasonló cipőben járnak!”

Tags: ,

Megosztás a Facebook-on

Comments8 hozzászólás

 

 1. Noémi szerint:

  Én megvettem a könyvet, nagyon szimpatikus, majd beszámolok:))

 2. Ayrisz szerint:

  az aviva torna segít teherbe esni a pcos betegségben szenvedőket is

 3. Csillag szerint:

  Én is megvettem a könyvet, és csinálgatom is, majd beszámolok, ha sikerül valami.:)

 4. Szirk szerint:

  Az a javaslat Aviváéktól, hogy “végezd a 18 gyakorlatot, ha tudod, kétnaponta, ha nem, heti 3-szor.
  Csak a „ brutálisan” végzett gyakorlat hoz vetélést, ahogyan könyvben le vannak írva a gyakorlatok úgy nem.

  De ha félős vagy félidő után csak láblengetést végezz az a gyakorlat az a petevezetékelzáródásra is jó.”
  Én próbálom, majd beszámolok, ha sikerrel jártam :)

 5. Anna szerint:

  Sziasztok,
  én ovuláció elősegítése céljából tornázom. Megvettem az első és a második kötetet is. Számomra azonban nem volt egyértelmű, h melyik gyakorlatokat kell végezni. A konyvben az allt, h az egyszerű gyakorlat 18 tornáját kell elvégezni a menstruáció harmadik napjatól kétnaponta vagy hetente 2szer. Ovuláció után pedig az ovulációs gyakorlatokat. Márpedig egy kicsit fura, h miért az ovuláció utan kellene az ovulációs gyakorlatokat végezni? Valamint aggódom amiatt, hogy ha esetleg beágyazodásra kerülne sor, akkor nem hat e kontraproduktivan a torna. Szóval a kérdésem, akik már ovuláció elősegítésére melyik gyakorlatokat kell végezni a ciklus első felében ill. a másodikban?Nem káros e ha az első felében mindennap tornázom?Köszönöm a válaszokat

 6. admin szerint:

  Legjobb ha megkérdezed Líviát, válaszolni fog. Én is azt tettem régebben. Itt megtalálod az e-mail címét:

  http://www.avivamodszer.hu/

 7. Csillag szerint:

  Én le tudtam tölteni, bár nekem megvan a könyv.

 8. Marika szerint:

  Nézzétek meg az “avivamodszer.freewb.hu” honlapot.
  Mindenre választ kaptok az Aviva modszerrel kapcsolatban.
  Marika

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets