Apa és baba

augusztus 15, 2009 | Tudnivalók férfi részről

Először minden férfiból átalakuló apajelölt idegenkedik akár még a csak  gondolatban meglévő babától, aztán a pocakban lévő igazi babától, majd az újszülött kis csecsemőtől is. Persze akarja ő is, de igazából nincs is tisztában vele mit lehet kezdeni egy kisbabával, és hogyan is kell vele bánni. Na persze nincs is ebből semmi baj, hiszen nem is az ő feladatuk és gondjuk a babával való törődés. Ők végezzék csak el szuperul az ő saját férfias munkájukat, és legyenek türelmesek a mellettük levő nőnemmel.:). Aztán szép lassan nekik is sikerülni fog sokmindent megtanulni a baba körül, megszeretik, megszokják hogy egyáltalán létezik az a kis emberke :).

Szóval legyünk mi is velük türelmesek, mindenkinek megvan a saját feladata a saját életterén belül, értem ezt úgy hogy a nő foglalkozik a női dolgokkal, a férfi a keményebb fázisokkal. Aztán majd elpuhulnak kicsit, mikor meglágyul a szívük, amint a saját kis gyereküket látják felnőni. (Legalábbis ez lenne a normális felállás szerintem. )

Nincs annál szebb kép amikor egy apa az ölében tartja a babát és játszik vele vagy akár együtt alszanak.

Találtam egy jó naplót, ahol a babával egyedül maradt apuka ír hétköznapjairól:

http://apa-baba.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=488617

És itt egy vicces videó, arról hogy mit össze nem szerencsétlenkedhet egy apa a babával:

http://indavideo.hu/video/Apa_vs_baba?action=video_site&video_title=Apa_vs_baba%3Ftoken%3D242513cb1e0951014e228c2f880cb7ce

Tags: ,

Megosztás a Facebook-on

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets