Amikor egy napot késik…

augusztus 11, 2009 | Lelkizzünk!

Jártál már így?

A peteérés utáni két hét alatt teljesen bizakodó vagy. Végül is ez a legjobb időszak egy ciklus során, itt már nem kell aggódnod hogy mikor legyetek együtt, nem olyan fontos hogy figyeld a hőd, és nagy reményekkel várod a következő ciklus első napját, valyon mi fog történni.

Eljön a nap, persze tüneteket 100% hogy fedezel fel magadon, mert abból van elég, és lehet miből válogatni, nálad melyik jelenik meg :), egy-kettő biztosan, és ebből már Te arra következtetsz, húha, most talán sikerült.

De ezt már minden hónapban végig játszod, kitudja mióta, valahogy mégis képes vagy becsapni magad. Szóval eljön az első nap, még semmi. eltelik  nap fele, még mindig semmi. Ajjajj egyre nagyobb az esélye hogy sikerült. Persze lehet hogy mégsem, de azért mégis mivan ha mégis… Már el is képzeled a terhességed legelső napjait és heteit. Egyre jobban beleéled magad…Nézegeted magad a tükörben…

Könnyebb a jóban hinni, abban hogy sikerült, mint abban hogy megint nem.

Csúnya játék ez, mert a végén mindig csalódás ér. Eljön a másnap és sajna megjön. A francba mármegint nem sikerült. Kész, vége “kampec doloresz”.

Mi lehet a baj? Ezen töröd az agyad. Most mit próbáljak ki?

Nem lenne jobb ha mindezen nem kellene keresztül menni minden hónapban?

Felejtsd el a tüneteket, egyszerűen feledkezz meg róluk, mintha sohasem hallottál volna róluk. Helyette inkább arra koncentrálj mit lehetne kipróbálni a következő ciklusban, amiben persze hiszel is. Mert csak annak van értelme, amiben hiszel is. Ha utálod a gyógyteát ne igyál gyógyteát. Ha szeretsz mozogni akkor végezz intim tornát….

A lényeg, hogy ne figyeld magadon a tüneteket. Úgyis mindig felfedezel valamit magadon, ami aztán csak csalódáshoz vezet. Nem jobb lenne az az érzés, amikor nem számítasz rá, és hoppá egyszercsak nem jön meg?

Dehogynem!!!

Te is szoktál tüneteket keresni magadon?

Tags:

Megosztás a Facebook-on

Comments3 hozzászólás

 

 1. Csillag szerint:

  Szerintem mindenki figyeli a tüneteket, és tényleg szó szerint becsapja magát,hogy lehet hogy sikerült, pedig érzi a tüneteket előre, hogy meg fog jönni.
  Legalábbis én szoktam érezni, de azért mindig bizakodom.
  A mellem mindig fáj mensi előtt kb a félidő utántól.
  Így az nem mérvadó.
  Úgy emlékszem, mivel a fiaim 19-17-14 évesek, hogy eleinte nem igazán éreztem semmit talán csak 6. hét utántól, így nem szabad kétségbe esni, mert ez mindenkinél más lehet.

 2. Csillag szerint:

  Egy dolgot elfelejtettem írni, az a terhességeim elején mindegyiknél előfordult.
  Volt bennem egy olyan iszonyodás, ha buszon voltam, ha zárt helyen nagy tömegben, olyankor úgy éreztem nem kapok levegőt, ki kell mennem, mert el fogok ájulni….talán ez volt a legelső tünetem mindegyiknél.

 3. Andi szerint:

  Az első elmaradt menszes elött én már túlvagyok kb.5 terhességi teszten:)
  Mind az öt teszt (nagyon halványan látszik)de +.
  Túlságosan beleélem magam hisz már a második napja nem jött meg!De sajnos a harmadik reggelre megjön.Ezt már hat hónapja eljátszom minden eggyes alkalommal.Csak azt nem tudom hogy az utlsó percig miért van két csík a teszten???

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets