Mitől vagy stresszes?

november 1, 2010 | Lelkizzünk!, Segítség teherbeeséshez

Mivel még nem jelent meg a Hello Baby Magazin nov-dec-i száma, gondolom pár nap és kapható lesz, ezért úgy döntöttem kitolom pár nappal a sorsolást, és ha gondolod akár dupla eséllyel is indulhatsz rajta, ha válaszolsz még egy kérdésre.
Az előző kérdésre, hogy ki mit gondol magáról, miért nem sikerül a baba, a többség a stresszt okolja érte.

A mostani kérdés az lenne, hogy konkrétan mitől vagy stresszes? Például ha munkahelyi stressz, akkor a fönők miatt vagy stresszes vagy a hajtás miatt vagy a munkatársak miatt? Vagy egyéb otthoni problémáid vannak?
Szeretném ha kicsit részletesebben leírnád nálad mi a stressz forrása, akár egy történetet is leírhatsz. A válaszokat csak és kizárólag én fogom látni, itt a weboldalon nem lesz látható.

És ígérem pár nap és kisorsolom a Hello Baby Magazin legújabb számát. (Több kérdés már nem lesz.)
Ha az előző kérdésre is válaszoltál és a mostanira is válaszolsz dupla eséllyel indulsz.

Betöltés…

Tags:

Megosztás a Facebook-on

Comments2 hozzászólás

 

  1. Schuch Mária szerint:

    Szia!
    azért vagyok stresszes,mert már 2 éve nem jön össze a baba,most nemrég estem át egy HSG beavatkozáson,és most reménykedem,hogy hátha sikerülne a terhesség.

  2. Ági szerint:

    Én nagyon nehezen kaptam munkát a diplomám ellenére, sokáig voltam otthon tehetetlenül, de a mostani szerződésem is csak egy éves határozott idejű, és maguk a munkakörülmények is nagyon megviselnek pszichésen. Úgy gondolom egyébként, hogy minden teherbeesést gátló vagy késleltető tényező közül a stresszt a legnehezebb kiiktatni, különösen, ha az a létbiztonság hiánya miatt alakul ki, mert erről nem lehet csak úgy nem tudomást venni, mint például egy idegesítő kollégáról. Vagy igen? Ha tudtok ellenpéldát, vagy tudtok segíteni valahogy ennek átvészelésében, nagyon hálás lennék.

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets