E-mail

info@teherbeeses.hu

Azt hittem ebben a ciklusban sikerül elkezdeni a lombik kezelést. Végül is félig-meddig akár indításnak is vehetjük. Azt történt hogy mivel még az előző ciklusban kialakult egy ciszta a petefészkemben, sajnos az még nem múlt el teljesen. Kb 1/3-ára csökkent a mérete, ami nem elég ahhoz, hogy el lehessen kezdeni a lombikkal együtt járó stimulálást. Ha 10 mm alá csökkent volna akkor indulhattunk volna, de ez sajna még 13-15 mm-es.

Viszont így fogamzásgátlót írt fel a doktornő, amit ápr. 24-ig kell szedni és 28-án megyünk újra a Kaáliba. Lombik előtt egyébként szokták alkalmazni a fogamzásgátló szedését, kicsit lenyugtatják a petefészket és így talán egy kicsivel még nagyobb az esély a sikerre.

Kicsit rossz hogy megint várni kell egy hónapot, ezért már hazafele jövet elkezdtem azon gondolkozni, mivel tereljem el a figyelmem az elkövetkezendő pár hétben, hogy ne essen olyan rosszul a várakozás. Ki is találtam. Megcsinálom Rubint Réka alakreform edzését. Az Alakreform magazinban található edzéstervet, recepteket fogom csinálni. Bár a recepteket csak úgy nagyjából, teljes egészében képtelenség megvalósítani szerintem. Úgyhogy mindennap torna DVD-ről és a magazinból. Így nagyon gyorsan el is fog telni ez a pár hét, amíg tényleg sikerül elkezdeni az első lombikot. :)

Ajánlott cikkek

23 Hozzászólás

 1. Szia Renáta!

  Ma voltam UH-on és sajnos nem láttunk babát. :(
  Elindult a terhesség, de nem maradt meg. :(
  Most 3-4 hónap szünet következik. Én is a tornázást gondoltam idő gyorsítónak. Diétát egyébként is tartok az inzulinrezisztencia miatt, amitől alapból már 8 kg-t fogytam 3 hónap alatt, de azért még van miből leadni.
  Szorítok neked a jövő hónapra! És mindenkinek!

 2. Tereld el a figyelmedet: mozifilmekkel(itt a Titanic filmfesztivál ;) ), barátnőkkel, biciklizéssel, kirándulással, olvasgatással, takarítással, tornával, a lényeg hogy sokat nevess és töltődj fel lelkileg ;) (amennyire lehet illetve tudsz!) Most csak pozitív emberekkel találkozz, beszélj, legyél! (szerintem)

 3. Miközben olvastam a bejegyzésedet, azt hittem először, hogy valaki ideszőtte a blogomat… Ugyanez történt most velem is: március végén cisztám lett, úgyhogy halasztódik a mi lombikunk is. Most én is fogamzásgátlót szedek, aztán reméljük, hogy a köv. uh már megmutatja, hogy elmúlt és akkor mi is mehetünk. Addig is úgy döntöttem a múlt héten, hogy elkezdek diétázni és megkaptam a Rékás Alakreformot… Ijesztő a sok hasonlóság! Szerintem ez a legjobb dolog, amit most tehetünk! Mozgás, jó gondolatok és egy kis gondtalanság. Szerintem ez jót tesz mindenkinek :) Sok sikert Neked is a továbbiakban! :)

 4. Cat! Sajnálom, de úgyis sikerülni fog! Nyugodj bele ebbe a gondolatba.

  Bóbita! Nem semmi ez a hasonlóság, tényleg :). Azt megtudhatjuk melyik a blogod?

 5. Sziasztok!

  Hasonló helyzetben vagyok én is. Nem ismeritek az aviva vagy az arwen tornát?
  Szeretném nektek ajánlani, mert az kimondottan az alhas megmozgatására van és segíti a petesejtek jobb minőségét és a könnyebb megtapadást.
  Én is azt szeretném elkezdeni. Sajnos az arwen tornát nem sikerült letölteni dvd-n. De az aviva torna több helyen letölthető könyvben.

  Sok sikert Nektek!

 6. Sziasztok!Igen le kell foglalni magunkat az jó ötlet a torna!Én is azt csinálom addig míg nem megyek vizsgálatokra.Mi még nagyon az elején vagyunk most lesz 2 éve hogy nem jön össze a baba.Jövőhétre kaptunk időpontot Tapolcára remélem sikerül minden.Én mindenkinek nagyon szorítok!!!Szép napot!

 7. Én ismerem az arwen tornát, jártam egy intenzív tanfolyamra múlt évben…megint jó lenne menni, csak a 3.ker-ben vannak az órák, az nekem eléggé kiesik.

  Blessing! Ha tudok segítek neked szerezni az arwen tornáról anyagot,lehet hogy nekem is van valahol otthon dvd-m róla, de otthon nem csináltam :( elég spéci torna,kitartóan kell gyakorolni a pózokat, de biztos hasznos!

 8. A nőcinek aki tartja az arwen tornát amúgy a 2-3.gyereke a tornának köszönhetően jött össze, előtte évekig dokihoz járkáltak, mert szeretett volna 2.gyereket, aztán a rendszeres torna meghozta a babát és aztán még egyet ha jól emlékszem. A torna mellé étkezési tanácsokat is ad, mondjuk az nagyon szigorú-nekem hosszú távon nem sikerült maximálisan betartanom. http://arwentorna.hu/

 9. Sziasztok!
  Több mint két évvel ezelőtt volt egy rosszul sikerült terhességem. (amire egyébként több mint 1 évet vártunk, closty kúra + utro) Utánna olyan lelkiállapotba kerültem, hogy sehogy sem sikerült teherbeesnem. Közben kiderült, hogy PCO-s vagyok de szerencsémre találtam egy orvost aki felírta nekem a Merckformint.(persze ez mind rengeteg kutatásba és időbe telt) Időközben jelentkeztünk mi is Tapolcára a Kaáliba. Mire odaértünk a Merckformin megtette hatását és a cisztáim elmúltak. Azt mondták inszeminációval kezdünk és ha azok eredménytelenek lesznek akkor jöhet a lombik. Mivel elolvastuk a tájékoztatót és ott csak 5-15 százaléknyi esélyt adtak az inszemnek ezért nem is foglalkoztam vele és arra koncentráltam, hogy minél előbb legyünk túl rajtuk, hogy indulhasson a lombik. Volt is nagy meglepetés mikor kiderült, hogy az első inszem már eredménnyel is járt. Sajnos ez a baba a lelkiállapotom áldozatává vált… Még mindig nem tudtam túltenni magam az első terhességen… Viszont miután kijöttem a kórházból úgy éreztem, hogy most meggyógyultam (lelkileg) Újra rá tudtam mosolyogni egy kisbabára és végre jól éreztem magam. Aztán letelt a 6 hét és újabb inszem következett. Ezzel már végképp nem foglalkoztam, hiszen úgy gondoltam kétszer ilyen mákom nem lehet… Pedig volt! :-) Sikerült és most már 23 hetes kismama vagyok! Hajrá lányok, nem szabad feladni! De a legfontosabb, hogy lelkileg tényleg rendben legyetek. Én sem hittem el de nagyon sokat számít, ha az ember nem görcsöl rá és tényleg jól érzi magát a bőrében. A kisbaba megérzi mikor jött el az az idő amikor beköltözhet a pocakba.
  Ancsa én Tapolcán a Török tanárúrhoz kerültem. Nem egy szószátyár de nagy tudású ember. :-)Kellemes a légkör és tényleg mindent megtesznek, hogy elősegítsék a kisbabák mihamarabbi megérkezését. De ehhez nekünk is oda kell tennünk a lelkünket.
  Mindenkinek kívánok egészséges és csodaszép kisbabákat! És a kivárásához türelmet, lelkierőt és sok-sok szeretetteljes gondolatot mert ez előbbre visz.
  És még valami: Mikor elkezdtünk a Kaáliba járni én elkezdtem magamnak mondogatni, hogy Én egy leendő anya vagyok! Szerencsére sikerült is elhinnem. :-)

 10. Sziasztok!
  Köszönöm Virág a válaszodat és a bíztatást!Akkor te is sok mindenen átmentél!Gratulálok hogy össze jött a pici baba!Légy nagyon boldog kismama:)

 11. Kedves Évi!

  Ha tudnál segíteni Arwen torna dvd ügyben nagyon megköszöném! Sajnos itt vidéken nem tartanak ilyent és nem tudok eljárni a tornára.
  Nagyon hálás lennék, ha meg tudnánk állapodni valamiben.

 12. Sziasztok, az Arwen torna dvd engem is érdekelne, mert sokkal jobban rá tudom magam venni ilyesmire itthon, plusz ha jól emlékszem elég borsos ára van a tanfolyamnak

 13. Szia Eszter! Sajnos nem írt még az Évi és nem tudom, hogy tudnám elérni. De ha sikerül akkor majd valahogy neked is elküldjük a DVD-t.

 14. Sziasztok!
  Sajnálom, h. nem tudtatok kezdeni. De most jön a tavasz. A madarak dalolnak, a fágy rügyeznek, a virágok nyílnak.
  Kinyílik Neked/Nekünk is majd egy virág és benne az életünk legszebb kincsével.
  Szurkolok nagyon.
  (nekem most bromocriptint írt a doki fel, napi fél szemet, mert a stimulált prolactinom emelkedett. Tudsz erről a vizsgálatról valamit egyébként? Mit adnak be, miért fontos, és h. mit takar az emelkedés?)
  Puszi

 15. Sajnos én is úgy jártam te,nekem is kialakult cisztám pedig már mi is kezdtük volna a petefészek előkészítését.Most nekünk is várnunk kell,hónap közepén megyek megint egy vérvételre amiből újabb hormonszintet néznek ami eddig jó volt,és majd utána kitalál valamit a doki!!Remélem nem kell sokat várni!Én is már egy jó hónapja elkezdtem tornázni(Rékának),és az étkezésemre is oda figyelek.Nem fogyni szeretnék,csak egészségesebben élni.Mióta tornázok jobban érzem magam,és már csak a kis pocak lakom hiányzik.Remélem hamarosan ö is eljön hozzánk!!Szurkolok mindenkinek,hogy minél hamarabb sikerüljön!!

 16. Sziasztok!
  Szerdán megyünk Tapolcára most lesznek kivizsgálások.Mit fognak nézzni,milyen vizsgálatok lesznek stb. hogy készüljek?
  Légyszíves írjatok!!!!Nagyon izgulok.
  Előre is köszönöm!

 17. Rékásoknak HAJRÁ! :)

  Ancsa! Kaáliba mentek? Nem tudom ott Tapolcán most mit néznek nektek, miért kell fizetni és miért nem, így ismeretlenül elég nehéz megmondani.

  Még most mentek először? És már van valami ami kiderült esetleg veled vagy a pároddal kapcsolatban?

 18. Szia Renáta!Igen a Kaáliába megyünk.Most megyünk először,most lesznek mindkettőnknek az első vizsgálatok.
  Annyit mondtak hogy vérvétel nekem nógyógyászati vizsgálat és a páromnak lesz a ondó vizsgálat.
  Vérvételért kell fizetnem annyit mondtak.
  Renáta az eredményre mennyit kell várni?és mennyi időközönként kell menni ilyen vizsgálatokra?
  Mondjuk holnap már többet fogok tudni,de úgy izgulok és azért jó így pár embertől hallani dolgokat.Szép napot!és köszönöm szépen előre is a választ.

 19. Sziasztok! Látom már rég nem él az oldal, de azért teszek 1 próbát :) én is hallottam az arwen tornáról, voltam is egy órán, tetszett és hiszek benne, hogy segíthet, viszont sajnos nem tudok rendszeres jelleggel eljárni. Valaki tudna esetleg segíteni, hogy DVD-hez juthassak?

 20. Szia! De él az oldal. Ha megnézed a legutolsó írás, pont tegnap volt. A kérdést nem értem, mit szeretnél. A dvd-t megtudod neten rendelni, ha rákeresel kidobja a google az oldalt. Vagy te ingyen gondoltad?

 21. Szia!
  Sajnos nem lehet már kapni a DVD-t,pedig akár eredeti árban is megvenném,ha lenne valakinek,de hiába keresem…
  Tünde mondta,hogy nem lesz már DVD kiadva…

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ...

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás