Kínai gyógyászat

május 2, 2010 | Segítség teherbeeséshez, Videók

A Babavilág című műsorban egy kínai orvos mondja el, szerinte hogyan lehet helyreállítani egy nő természetes fogamzóképességét.

Itt a videó!

Tags: ,

Megosztás a Facebook-on

Comments2 hozzászólás

 

 1. Szalkai Titi szerint:

  Létezik ám már tű nélküli akupunktúra is…
  A neve ÉFT (Érzelmi Felszabadítás Technika). Én művelem, tanulom, és nekem már nagyon sokat segített, sokféle témában, babaügyben is.
  Az ÉFT a kineziológia hatékonyabb utódja, energia pszichológia, ami azt jelenti, hogy a lelki problémákat energetikai vonalon kezeli. Így nem kell hónapokig pszichoterápiára járni, hanem egy-két alkalommal megoldható a pszichés probléma speciális meridián kezeléssel – hiszen minden lelki gond a testünk meridiánjain, az energiavezetékeken keletkezik!

  De még ez a módszer is alá van rendelve (tapasztalataim szerint) a természet szerinti fogamzóképességnek… Amit nem ám a menstruáció határoz meg, hanem a Hold állása… Elvileg minden nő abban a holdfázisban termékeny, amiben született. Nekünk az első gyerkőcöt két kineziológus oldás után, ez alapján sikerült összehoznunk, és most, hogy kutatom, hogy a kistesó miért várat magára hónapok óta, újra beleütköztem ebbe az elméletbe (Jónás-módszer), és ledöbbentem, hogy valszeg rosszkor próbálkozhattunk…

  • böbe szerint:

   Szia!

   Érdeklődnék hogy pesti vagy?Tulajdonképpen az érdekelne hogy lehet- e nálad ilyen kezelésre jelentkezni.

   Köszi
   Böbe

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets