Terhes vagyok??? Terhes vagyok!!! :)))

február 28, 2009 | Az én "utam", Kismamaság kezdetei

3 nappal ezelőtt pozitívat teszteltem. Azóta már csináltam  megint tesztet, ami szintén pozitív lett. Február 11-én volt inszeminációm, méghozzá az első,  és most úgy néz ki sikerült :).

De valahogy annyira nem érzek semmit, azt gondoltam én biztosan érezni fogom, valahol mélyen a lelkemben, hát nem így van. Teszem a dolgom és néha felvillan bennem a gondolat, hoppá hát én terhes vagyok. Ilyenkor elámulok, hogy: Úristen, ez velem történik! És elkezdek örülni.

Több mint 2 hét múlva mehetek az első ultrahangra Szegedre, mert ott volt az inszemináció a Kaáli Intézetben, lakhelyemtől 110 km. Most ez az amit nagyon várok, hogy ott orvosilag is beigazolódjon hogy minden rendben van.  Jó hosszú lesz ez a két hét. Aztveszem észre magamon, hogy nekem állandóan várnom kell valamire. Bár ezzel más is így van, mondjuk most én kimondottan a babaprojectre gondoltam. Nem is szeretem ezt a szót hogy babaproject, mert ez nem egy üzleti terv végrehajtása, aminek a végén majd profitot sikerül termelnünk. Inkább nevezzük leendő babavárás időszakának.  Szóval mióta elkezdtük mindigvárok valamire:

Először a fogigátló szedése utáni két hónap szünet végére, aztán rossz lett a rákszűrés eredménye, újra kellett mennem és 1 hónapot megint várni kellett az eredményre. Aztán elkezdtük a próbálkozást, és jöttek a hónapok sorban, vártam a peteérést, aztán (nem!) vártam a mensit, aztán az andrológushoz mikor másodszorra kellett menni Pestre, ott is két hett vártunk, aztán kezdődött a Kaális időszak, a vizsgálatok, eredmények, és az indítás. És akkor én mégnem is szólhatok egy szót sem, mert az első inszem sikerült. Bár nem akarom elkiabálni…

De közben azért rettenetesen örülök, végre talán beteljesül az amiről már kb. 6 éve  várok. Mert 6 éve éreztem először, hogy gyereket szeretnék. De akkor éppen párom sem volt, férjemmel valahogy akkoriban váltunk el. Hálát adok a sorsnak, hogy rátaláltam mostani páromra, aki apukaként isremekül megfogja állni a helyét.

Tags: ,

Megosztás a Facebook-on

Comments14 hozzászólás

 

 1. Csizmadia Timi szerint:

  Szió, azt szeretném kérdezni, hogy Pesten kinél voltatok (andrológus, illetve hogy meg voltatok-e vele elégedve. Könnyen előfordulhat, hogy a párom gyógyszerszedése miatt nem jön össze a baba, és egyre inkább gondolkozom rajta, hogy andrológushoz kellene mennünk.
  Válaszodat előre is köszönöm!
  Csizmadia Timi

 2. admin szerint:

  Szia!
  Szia!

  Most hirtelen nem tudom az orvos nevét, a Flór Ferenc kórházban volt, de nem ajánlom, mert őszintén szólva nem tetszett a stílusa sem és egy sima andrológus csak nagyon egyszerű eszközzel nézi meg a mintát.
  Azt ajánlom érdeklődjetek a meddőségi központokban, ott biztos hogy tökéletesen és nagyon modern műszerekkel végzik a vizsgálatot. Kérdezősködj hol mennyibe kerül.
  Van még egy oldalam, itt megtalálod milyen intézetek vannak, ha ez segít:
  http://www.meddosegikozpontok.eoldal.hu

  Egyébként ha sima kórházba mégy andrológushoz és nem jó az eredmény, akkor úgyis egy meddőségi központba köttök ki, úgy mint mi, és ott újra végzik vizsgálatot.

  Üdv: Renáta

 3. u.szanella szerint:

  sziaszyok!

  Az a helyzet h már lassan fél éve nem szedem az antibabit,probálkozunk és még semmi.kb 1-1.5 hete mult el a mesim es ma reggel undorodtam a szalonnátol,ez az undor szinte egész nap elkisért ha szalonnára gondoltam,ezenkívül egépsz nap fura nyomotságot éreztem,kóvályogtam,és sok volt a gyomorsavam.létezik,hogy végre sikerült?én sajnos nem tudom a tüneteket még nem voltam terhes.
  szanella

 4. Enikő szerint:

  Sziaztok! Ma reggel pozitiv lett a teszt…hurrrá nagyon örülünk és mindenkinek ajánlom az aviva tornát!

 5. Enikő szerint:

  És mégvalami….akarni és hinni benne!

 6. Csillag szerint:

  Az Aviva tornát rendszeresen végezted, vagy csak bizonyos gyakorlatokat?? Milyen erősséggel tornáztál??

 7. Csillag szerint:

  Gratulálok, minden jót neked! :)

 8. Enikő szerint:

  Köszönöm szépen!

 9. Enikő szerint:

  Rendszeresen végeztem heti kétszeri alkalommal!Nem kellet erősség de odfa kell figyelni a gyakorlatoknál,hogy ott érezd ahol érezni kell !A könyv amit vettem az mindent leir sé segit ebben!Neked csak figyelmesen kell csinálni!

 10. Enikő szerint:

  És visszatérve kérdésedre,minden egyes gyakorlatott elvégeztem ahogy a köny levezeti kivéve azokat amikben sarokra ugrás van,mert azt nem szabad…de erre figyelmeztet a könyv is!

 11. Csillag szerint:

  Nekem is megvan a könyv, és csináltam is, a hosszabb, és a rövidebb gyakorlatsort is, ugrálás nélkül, de nem rendszeresen.
  Mennyire tartottad be azt, hogy nem szabad utána fürödni, csak mosakodni?

 12. Enikő szerint:

  Szigórúan be kell atrtani hiszen csak akkor maradnak meg azok az energiák amit a torna ideje alatt magunkba tápláltunk!Én még azóta a hosszú 3-órás edzés után sem fürödtem csak nedves törölközővel áttöröltem a testem!

 13. admin szerint:

  Nagyon nagy gratuláció!!!!! :))))
  Nagyon örülök a babódnak!

 14. Enikő szerint:

  Édes vagy:-)köszönöm!

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets