Indul az új lehetőség :)

december 1, 2009 | Az én "utam"

Miután a 3. inszem nem sikerült, azonnal új erőre kaptam :).

Fogalmam sincs hogy tudom ilyen gyorsan túltenni magam a csalódáson, de két percnél tovább  nem éreztem magam rosszul a sikertelenség miatt.

Talán ez már az élettapasztalat. Nagyon sok munkahely után kellett újra kezdenem, megszokni új körülményeket és munkatársakat, és ez valahogy rutinná vált, gyorsan túl teszem magam minden problémán, és az új lehetőségekkel foglalkozom.

Vagy talán az egész a nevemnek köszönhető, mert Renáta = Újjászületés.

Mindegy is! Nem kell mindent megymagyarázni!

Valószínű megyünk a következő inszemre…

Tags:

Megosztás a Facebook-on

Comments3 hozzászólás

 

 1. Csillag szerint:

  Tegnap sokat gondolkoztam azon, hogy most amikor megint babát szeretnék 15 év után, most valahogy úgy érzem sok a görcsösség bennem.
  Visszagondoltam, hogy akkoriban nem voltam ilyen, elgondoltam, hogy jó lenne, és egy hónappal később már ott volt a pocakomban, most viszont állandóan ott motoszkál a fejemben, hogy mennyire szeretném, és a párom is mondja, hogy látja rajtam, hogy mennyire bánkódom, hogy nem sikerül, és állandóan ezen filózom.:(
  Valahogy meg kéne feledkezni róla, ellazulni, és lehet, hogy sikerülne is.

 2. Csillag szerint:

  http://www.nemesekteherbe.hu/oldal_1_Fooldal

  Találtam egy jó oldalt, itt fel lehet iratkozni hírlevélre, és sok jó cikket lehet kapni a “meddőség kulisszatitkai” címmel. :)

 3. Csillag szerint:

  Találtam két új készítményt, az egyik férfiaknak, a másik nőknek, nagyon jónak tűnik, most jelent meg először egy női lapban. nemsokára kapható lesz, interneten már rendelhető.
  Ferulant-férfiaknak.
  Ovant-nőknek. :)

Leave a Reply

© Orsted Theme Copyright WPCorner

Find Wordpress Themes at WPCorner | Theme Sponsored by Cowboys Tickets